- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Sirayla corba resimlerine bakiyorum. Pancar corbasina geldim, bakiyorum tabakta corba yok sankiCorba adeta tabakla butunlesmis. Sonradan farkettim vallahi.
Teşekkür ederim canım
Senin çorban da bol vitaminli, çok güzeldi
Aa ilk katılışın mıydı senin :)Ilk seder katildim yaaaa heyecani attik bakalim. Cok tesekkur ederim
Oh oh masallah ne guzelAa ilk katılışın mıydı senin :)
Benim de 5.katılışım
Gerci o is nasil oluyor tek tek isimleri etiketliyoruz bakip bakip dimeee, kalpten giderim suracikta.
Gerci o is nasil oluyor tek tek isimleri etiketliyoruz bakip bakip dimeee, kalpten giderim suracikta.
Oyun için çok teşekkür ederim canım benimHepsi birbirinden güzel ve lezzetli görünüyor, ellerinize sağlık
Şu ekmekte kaşarlı domates çorbası çok orijinal olmuş ya oyumu ona verdim
Ne diyosun amaninnnBen oy verenlerin yazdigi yere tıklayınca çıkan sayfada tüm isimleri kopyalayıp not defterine yapistiriyorum sonra hepsinin başına @ işareti koyuyorum :)
Bu arada soylemeden edemeyecegim sanirim. Hanimlar ne cok seviyorsunuz antin kuntin seyleri.
Oyun için çok teşekkür ederim canım benim
Evet benimdiiAa senin miydi kuzu o çorba
Ben kişilere bakmadan veriyorum oyumu öyle daha içten yapıyormuşum gibi geliyor da o çorbanın sırrı nedir nasıl ekmeği bozmadan duruyor içinde
LezzetliCipetpet kankaaaa sana tatil ayarladim, oradan keyifle takip et yarismayi
Eki Görüntüle 2115995
Sen şezlong beğen
Çok tatlısın ortak yaben hala çok heyecanlıyım
Bir sonraki kategoriye katılmasın diye tatile mi yolluyoruzSen şezlong beğen