Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri III

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Biz ikiz gibiyiz canım hatta çoğu zaman hep aynı şekilde dusunuruz birbirimizin sozunu tamamlariz tabu filan oynarken fena ikili oluyoruz
Tabumu biz çok zıttız çoookkk

Yaşlar yakın ve ilgi alanları aynı olunca böyle oluyor canım

Bu arada başka bir örnek, mesleklerimiz de aynı
Öğretmenmisiniz canım :) ne güzel ya imrendim size
Maşallah
Kız LezzetliCipetpet senin kardeşin mi? Hemen reddet, utanmadan ablasının katıldığı yarışmada birinci oluyor
Ahahaha

bir sünger çalıver ya
bidaki kategoriye bekliyoruuuzz

bir sünger çalıver ya
bidaki kategoriye bekliyoruuuzz

Zor gelirse katılmam. Makarnaya girdim bak, çorba da olurdu. Hakket ya bi sünger bi sudan geçir tamamdı. Üşendim ya çok pis üşendim.

Bundan sonra el açması börekler, tatlılar filan kategorisi gelirse yokum ben baştan söyleyeyim. El açması yapabildiğim tek şey dua etmek o kadar

Yalnız değilsin çaktırma mayalı bile yapamam yuvarlak olması gereken şey kare olur

Nasil canim cekti yaa, bir corba delisi olarak cogunda gözüm ve de gonlum kaldi ama şu an istahimi en cok kabartan "misket kofteli nohutlu eriste corbasi" oldu.. oy hakkimi da ondan yana kullandim..
Hepinizin eline, emeğine saglik, masaAllah vallahi, harikasiniz

Ya keşke bir sonraki kategori "Pratik Yemekler, 5 Dakikada Hazırlanacak Tarifler" falan olsa. Gerçi burada neredeyse herkes evli barklı ama benim gibi çalışan gariban bekarlara pratik yemek tarifleri çok lazım oluyor. Ayrıca börekler, çörekler görünce ben yapamıyorum tabi, ağzım sulandığıyla kalıyor. :/ Yönetiim, yönetiiim duy sesimiziii

Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…