Öyle bir kategori var mıEkşi acı kabulum
VarrrrÖyle bir kategori var mı
MezelerBelki tuzludur yada tatlı,ekşi veya acı olma ihtimali var
Çok teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederim
Çok mutluyum ya, bu bile yeter
Teşekkür ederim Gurtmingotam, ikinci oyum senden geldi, şans getirdin
Teşekkür ederim canım
Ekmek gayet güzel yeniyor canım, bir lokması bile ziyan olmuyor. Konuma yazmıştım, istersen okuyabilirsin
Çok teşekkür ederim canım, çok mutlu oldum inan ki
Çok teşekkür ederim canım, keşke ikram etme şansım olsa
Teşekkür ederimEvet ekmeğin içinde kaşarlı domates çorbası Harika görünüyor cok arada kaldım.
Amaaaaa
Misket köfteli nohutlu erişte çorbasına kayıtsız kalamadım.Çokta severim.Benim puanım misket köfteli nohutlu erişteye
Teşekkür ederimDomates çorbası birinci sırada herhalde çok şaşırdım.Tebrikler.Misket köfteli nohutlu erişte çorbası favorimdi oda ikinci sırada sanırım, onu yapan arkadaşı da tebrik ederim.
Zehirlenme öyle kolay gecmiyor canim,ben daha önce balıktan zehirlenmistim,balik cok bayatmis.bende yedikten 4 5 saat sonra mide yanmasi nedeniyle yarim cay bardagi kadar süt icmistim.ertesi akşam uykudan uyandim ölüyordum ölumlerden döndüm bildigin.gunlerce hastanede kendime gelemedim.Allaha şükür atlatmistim.ama cok kötüydü.sonradan yine besin zehirlenmeleri yasadim ve yasiyorum da ama o baliktan sonra ki zehirlenme gibi degil.ondan daha hafif geciyo en azindan.en kötüsünü yasayinca biraz normal geliyo herhalde artikÇok teşekkür ederim
Canım teşekkür ederim
Ya hiç bilmiyorum neyden oldu ama mayonezden şüpheleniyorumkaç hafta oldu ama toparlanamadım daha, bünyem biraz güçsüz sanırım
Evet Nevreste ablacığım, nasıl unuturumTebrikler canımHatırlarsanen ben başta yazmıştım
Teşekkür ederim canımLezzetliCipetpet tebriklerrrr kehanetim gercek olduuuuu kac gundur senin kazanacagini soyluyordum yaaaa
Ellerine saglik tekrar
Evet ya, çok zor oluyormuş gerçekten, ben de ilk defa yaşadım bu kadar ağırını. Allah tekrarını göstermesin hiçbirimize canım, tüm şifa bekleyenlere de şifalar nasip etsinZehirlenme öyle kolay gecmiyor canim,ben daha önce balıktan zehirlenmistim,balik cok bayatmis.bende yedikten 4 5 saat sonra mide yanmasi nedeniyle yarim cay bardagi kadar süt icmistim.ertesi akşam uykudan uyandim ölüyordum ölumlerden döndüm bildigin.gunlerce hastanede kendime gelemedim.Allaha şükür atlatmistim.ama cok kötüydü.sonradan yine besin zehirlenmeleri yasadim ve yasiyorum da ama o baliktan sonra ki zehirlenme gibi degil.ondan daha hafif geciyo en azindan.en kötüsünü yasayinca biraz normal geliyo herhalde artik
Ben de öyle hatırlıyorum ama abartmayayım belki yanlış hatırlıyorumdur dedimEvet Nevreste ablacığım, nasıl unuturumu
Tebessum de değil, hastanede ayağa kalkıp halay çekesim geldi demiştimÇok mutlu olmuştum ama bu kadar beğenileceğini hayal bile etmiyordum
Çok geçmiş olsun canımEvet ya, çok zor oluyormuş gerçekten, ben de ilk defa yaşadım bu kadar ağırını. Allah tekrarını göstermesin hiçbirimize canım, tüm şifa bekleyenlere de şifalar nasip etsin
Amin canimEvet ya, çok zor oluyormuş gerçekten, ben de ilk defa yaşadım bu kadar ağırını. Allah tekrarını göstermesin hiçbirimize canım, tüm şifa bekleyenlere de şifalar nasip etsin