Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri III

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .

Rica ederim
Bol şans diliyorum
Hakeden kazansın

Domates çorbası birinci sırada herhalde çok şaşırdım.Tebrikler.Misket köfteli nohutlu erişte çorbası favorimdi oda ikinci sırada sanırım, onu yapan arkadaşı da tebrik ederim.

Çok teşekkür ederim

Canım teşekkür ederim
Ya hiç bilmiyorum neyden oldu ama mayonezden şüpheleniyorum kaç hafta oldu ama toparlanamadım daha, bünyem biraz güçsüz sanırım
Zehirlenme öyle kolay gecmiyor canim,ben daha önce balıktan zehirlenmistim,balik cok bayatmis.bende yedikten 4 5 saat sonra mide yanmasi nedeniyle yarim cay bardagi kadar süt icmistim.ertesi akşam uykudan uyandim ölüyordum ölumlerden döndüm bildigin.gunlerce hastanede kendime gelemedim.Allaha şükür atlatmistim.ama cok kötüydü.sonradan yine besin zehirlenmeleri yasadim ve yasiyorum da ama o baliktan sonra ki zehirlenme gibi degil.ondan daha hafif geciyo en azindan.en kötüsünü yasayinca biraz normal geliyo herhalde artik

Evet ya, çok zor oluyormuş gerçekten, ben de ilk defa yaşadım bu kadar ağırını. Allah tekrarını göstermesin hiçbirimize canım, tüm şifa bekleyenlere de şifalar nasip etsin

Evet Nevreste ablacığım, nasıl unuturumu
Tebessum de değil, hastanede ayağa kalkıp halay çekesim geldi demiştim Çok mutlu olmuştum ama bu kadar beğenileceğini hayal bile etmiyordum
Ben de öyle hatırlıyorum ama abartmayayım belki yanlış hatırlıyorumdur dedim
Hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…