Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri III

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Senin başımın üstünde yerin var canım ablacığım :KK200: sen teşvik etmesen hasta hasta kalkıp bu çorbayı yapamazdım da:KK60:

Tebrikler, sizin çorbanız da müthişti. Ne zamandır katıldığınızı görüyorum, emeğinizin karşılığını almanıza sevindim. :) Ablanızın yemeklerine de hayranım, ailede genetik galiba bu yetenek ehehe.

Oyumu "Sütlü çorba" için kullandım.
Ben bunu tel şehriye ile, üzerine tereyağı kızdırarak yapıyorum (süt yağlı olduğundan genelde yağ kullanılmıyor ama üzerine yanık tereyağı seviyorum), direkt adını okuyunca tadı ağzıma geldi, diğer çorbalar arasında ennn sevdiğim lezzette olan bir çorba.

Oyumu çoğu kez görselliğe-sunuma, kiminde emeğe, kiminde pratikliğe verdim. Bu kez lezzete vermek istedim. Görsel olarak diğer çorbalar arasında, sunum çok zayıf kalmış onu da belirtmek isterim. Tekrar yarışmaya katılırsa aynı arkadaş aklında bulunsun, sunum için birazcık daha özensin naçizane söylemeden geçemedim.
Oyum sütlü çorbanın aklımda oluşan lezzetine gitti...

Herkese başarılarr :*

Biz ikiz gibiyiz canım hatta çoğu zaman hep aynı şekilde dusunuruz birbirimizin sozunu tamamlariz tabu filan oynarken fena ikili oluyoruz :KK70:
Kız LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet senin kardeşin mi? Hemen reddet, utanmadan ablasının katıldığı yarışmada birinci oluyor :tokat:

X