- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.991
Sen Bodrum'a git ben çeşmeye giderim mutfak çeşmesine ay çok igrencti tamam dövmee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen Bodrum'a git ben çeşmeye giderim mutfak çeşmesine ay çok igrencti tamam dövmee
Mesajlarım 3 taneydi, 2 sini sildim meğer 2 taneymişSen Bodrum'a git ben çeşmeye giderim mutfak çeşmesine ay çok igrencti tamam dövmee
Senin başımın üstünde yerin var canım ablacığım sen teşvik etmesen hasta hasta kalkıp bu çorbayı yapamazdım daBana şezlong yok mu ben de LezzetliCipetpet in ablasiyim
Evet benimdii mutluluktan havalardayım şimdi
Çok kolay canım. Sert kabuklu, bir karış çapında bir ekmek bulman lazım, o kadar içini dibine kadar oymayacaksın bir de, yoksa parçalanabilir
Öyle canım öyleAynen cnm yaa... hiç değişikliğe gelemiyo kimse
Çok teşekkür ederimellerinize saglik. ilk defa boyle bisey gordum :) muhtesem görüntü.
Senin başımın üstünde yerin var canım ablacığım sen teşvik etmesen hasta hasta kalkıp bu çorbayı yapamazdım da
Çok teşekkür ederim Astoria, çok mutlu oldum yorumunaTebrikler, sizin çorbanız da müthişti. Ne zamandır katıldığınızı görüyorum, emeğinizin karşılığını almanıza sevindim. :) Ablanızın yemeklerine de hayranım, ailede genetik galiba bu yetenek ehehe.
Senin ablan kimmm canım :)Çok teşekkür ederim Astoria, çok mutlu oldum yorumuna
EmiraSalih benim ablamSenin ablan kimmm canım :)
Aaa maşallahh genetik sizde demekki :))EmiraSalih benim ablam
Aaa maşallahh genetik sizde demekki :))
Sen kaç yaşındasın bende çağırsam ablamı yazmaz buralara sıkılır
Bizimde yakın ama o yazmayı sevmez farklıyız birazBizim yaşımız yakın canım aramız 2 buçuk yaş :)
Bizimde yakın ama o yazmayı sevmez farklıyız biraz
maşallah size
Yaşlar yakın ve ilgi alanları aynı olunca böyle oluyor canımAaa maşallahh genetik sizde demekki :))
Sen kaç yaşındasın bende çağırsam ablamı yazmaz buralara sıkılır
Kız LezzetliCipetpet senin kardeşin mi? Hemen reddet, utanmadan ablasının katıldığı yarışmada birinci oluyorBiz ikiz gibiyiz canım hatta çoğu zaman hep aynı şekilde dusunuruz birbirimizin sozunu tamamlariz tabu filan oynarken fena ikili oluyoruz