Yarışmadaki böreği eşin sectiyse , çorbada ki fikrini kimse istemez eşin gelsineşim yok ama benim vardı
Deynepppp bana çorba soyle adı mercimek olmayanHerkes karar vermiş bile ne yapacağına
Ben hala düşünme aşamasındayım
Ne yapsamne yapsam ne yapsam
Neyse canım ıh hıh hıh daha ayın 22 sine çok var
Benim rekorum 11 de 0, 12.de kazandım, veliahtım olabilirsinDı ne demek canım, var olan tarifinle bekliyoruz. Yenilmelere doyamadım
Aaaaa ne kopyası ayol, fikir alışverişi diyelimKopya çeksen haaaa senigidi seniiiiiii
Aaaaa ne kopyası ayol, fikir alışverişi diyelim
Aman bana söylemeyin, hep siz yapın, lunya yapmasınKatılırsam şayet bir tane aklımda var bakalım,daha önce yapılmamıştı herhalde..
Aman bana söylemeyin, hep siz yapın, lunya yapmasın
Neden olmasınBenim rekorum 11 de 0, 12.de kazandım, veliahtım olabilirsin
Hanim abla bu dediğin sanki çorba yapabilirsin gibi olduYöresel bişi yapabilirsin mesela
Hanim abla bu dediğin sanki çorba yapabilirsin gibi oldu
Olur mu olurRekoru kırıp 15. de alırmışım madalyayı bende.
Ispanaklı börek miBörek yapacağım diye ıspanak yıkanmaktan ellerim buruş buruş olduçok hamaratım
Püü sana hiç hamarat hatun değilIspanaklı börek miellerine sağlık. Ben turşu kavurmasına talim.
Çok severim çorbayla turşu, evet bendim. Eşim yokken çorbadan başka şey yemem.Püü sana hiç hamarat hatun değilgeçende yine turşu kavurması yiyen sen miydin
Hiçç yapmadım o kavurmadan gerçi bu sene turşuda kurmadımÇok severim çorbayla turşu, evet bendim. Eşim yokken çorbadan başka şey yemem.
Bu sene tedavilerimden bende kuramadım, kileri temizlerken 1 bidon fasulye turşusu buldum. Altın bulsam bu kadar sevinmezdim.Hiçç yapmadım o kavurmadan gerçi bu sene turşuda kurmadım
Afiyet bal şeker olsun, çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık.