- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Anladım canım iki tarif eklendi ama yarışma olarak görünmüyor nedenseÇorbanın hangi gün yapıldığı belli olsun
Ben şu sunum işini hiç beceremiyorum, yeni gelinlerden ders almam lazım sanırım.
Anladığım kadarı ile, sunum olmadan zor bu yarışmada kazanmak.
İnceleme yapıyorlar ondan sonra koyuyor yönetimAnladım canım iki tarif eklendi ama yarışma olarak görünmüyor nedense
Sunum kasenizin yanına kağıt ekleyeceksiniz...Canım neden tarih gerekiyor merak ettim mesela tarhana yoğursak bekletmek gerekiyor bi gunluk iş değil o yuzden mi acaba çorba her gün pişiyor evde ama farklı exantrik bşyler arıyorum bulduk gibi bakalım uygun bir zamanda deneyeceğim tadı güzel olursa eklerim
Bence sunum bir derece önemli ama herkes damak tadına göre verir oyunu mesela diyelim ıspanak çorbası yemeyen biri sevdiği tad olan çorbaya oy verir gibi düşünüyorum böreklerdeki gibi mesela peynirli sevmeyen ıapanaklıya verir yada patatese gibi :)Ben şu sunum işini hiç beceremiyorum, yeni gelinlerden ders almam lazım sanırım.
Pes etmek yok o madalya buraya gelecekŞık sunumlar da yapsak olmuyor nevoş abla yenilgi üstümüze yapıştı
Onlar kabul edilmediAnladım canım iki tarif eklendi ama yarışma olarak görünmüyor nedense
Çok şanlısın o zaman madalyana gözüm düştü şöyle benim profilimde de altın misali parlasaVallaha ağzımdan aldınşans olacak şans
Sunumla da olmuyorki farklı bi matematiği var bu işin ama ne çözemedimBen şu sunum işini hiç beceremiyorum, yeni gelinlerden ders almam lazım sanırım.
Sen de iki tane birini bana verir misin?Pes etmek yok o madalya buraya gelecek
Çok şanslıyım çok 12. Yarışma sonunda aldımÇok şanlısın o zaman madalyana gözüm düştü şöyle benim profilimde de altın misali parlasa
Sunumla da olmuyorki farklı bi matematiği var bu işin ama ne çözemedim
Yok canım öyle şey yapılır mı tazecik dumanı üstünde çorbayı çekeriz bizSunum kasenizin yanına kağıt ekleyeceksiniz...
10 gün hatta 1 ay öncesinde yapılan tarifi eklemeyin diye bu kural konuldu
Bir sürü çorba tarifi var....Yaparsınız
Benimkiler eskidiSen de iki tane birini bana verir misin?
Kadrolu yarışmacı diye ayrı bir madalya daha verilmeliydi.Çok şanslıyım çok 12. Yarışma sonunda aldımkimse inanamadı
Ama herkes öyle yapmıyor olabilir.Yok canım öyle şey yapılır mı tazecik dumanı üstünde çorbayı çekeriz bizhaklısın tarif doluda her geçen ay azmimi kaybediyorum sanki bi doping lazım bana hastalıktan mı nedir
Öylemi dedim ben nuryolu alacak 5. Madalyayı kesin çok güzel yapmış amaOnlar kabul edilmedi
Yanlışlıkla kazanmasaydim, toplanıp alacaklardı bana madalyaKadrolu yarışmacı diye ayrı bir madalya daha verilmeliydi.
Eklediğimiz kurala uygun değilÖylemi dedim ben nuryolu alacak 5. Madalyayı kesin çok güzel yapmış ama
Zaten yarın başlamıyor mu yarışma katılımı?Eklediğimiz kurala uygun değil
Uygun olsaydı kabul edilirdi canımZaten yarın başlamıyor mu yarışma katılımı?