- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.980
- 33
Geçmiş olsun canım neyin var ciddi birşey değildir inşallahBu sene tedavilerimden bende kuramadım, kileri temizlerken 1 bidon fasulye turşusu buldum. Altın bulsam bu kadar sevinmezdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım neyin var ciddi birşey değildir inşallahBu sene tedavilerimden bende kuramadım, kileri temizlerken 1 bidon fasulye turşusu buldum. Altın bulsam bu kadar sevinmezdim.
Canım gel beraber olsunn teşekkür ederimAfiyet bal şeker olsun, çok güzel görünüyor. Ellerine sağlık.
Birşeyim yok canım, tüp bebek tedavisi ile cebelleşiyorum.Geçmiş olsun canım neyin var ciddi birşey değildir inşallah
Sağolasın canım, düşünmen yeter.Canım gel beraber olsunn teşekkür ederim
Rabbim en kısa zamanda istediğini versin inşallah hayırla sağlıklaBirşeyim yok canım, tüp bebek tedavisi ile cebelleşiyorum.
Aminn canım inşallah, Allah razı olsun.Rabbim en kısa zamanda istediğini versin inşallah hayırla sağlıkla
Canım çekmişti senin yüzündenÇok severim çorbayla turşu, evet bendim. Eşim yokken çorbadan başka şey yemem.
Helâl etCanım çekmişti senin yüzünden
Tez zamanda kucağına alırsın inşallahBirşeyim yok canım, tüp bebek tedavisi ile cebelleşiyorum.
Helal olsun canim benim, zaten yedim sonraHelâl et
İnşallah canım, Allah razı olsun.Tez zamanda kucağına alırsın inşallah
Sevindim, vebali çekmek istemem.Helal olsun canim benim, zaten yedim sonra
Canım bende çok uğraştım buralarda ne umut hikayeleri okudum sonunda mutlu sonla biten bir hikayem oldu inşallah sizde çok beklemeden güzel sonla biten bir hikayeniz olurBirşeyim yok canım, tüp bebek tedavisi ile cebelleşiyorum.
İnşallah canım, 7. tedavime başlayacağım bu ay. Ruhen, bedenen ve madden çok yorucu gerçekten. Ne güzel, hikayen güzel bitmiş. İnşallah bizde 13. senemizde bu duyguyu sağlıkla tadarız.Canım bende çok uğraştım buralarda ne umut hikayeleri okudum sonunda mutlu sonla biten bir hikayem oldu inşallah sizde çok beklemeden güzel sonla biten bir hikayeniz olur
Canım neden tarih gerekiyor merak ettim mesela tarhana yoğursak bekletmek gerekiyor bi gunluk iş değil o yuzden mi acaba çorba her gün pişiyor evde ama farklı exantrik bşyler arıyorum bulduk gibi bakalım uygun bir zamanda deneyeceğim tadı güzel olursa eklerimHayırlı akşamlar
Hanımlar hatırlatma yapayım...
Kategorimiz"Çorbalar"
En az 2 tane sunum resmi istiyoruz...
1.çorba sunumunda : o günün tarihi yazılı olan bir kağıt ekleyeceksiniz...
2.çorba sunumunda: kağıt olmayacak...Yarışma sunumunda kullanacağız...
Yani 1 resimde tarih yazılı kağıt olması yeterli
Çok güzel,farklı,şık sunumlar bekliyoruz
Şık sunumlar da yapsak olmuyor nevoş abla yenilgi üstümüze yapıştıHayırlı akşamlar
Hanımlar hatırlatma yapayım...
Kategorimiz"Çorbalar"
En az 2 tane sunum resmi istiyoruz...
1.çorba sunumunda : o günün tarihi yazılı olan bir kağıt ekleyeceksiniz...
2.çorba sunumunda: kağıt olmayacak...Yarışma sunumunda kullanacağız...
Yani 1 resimde tarih yazılı kağıt olması yeterli
Çok güzel,farklı,şık sunumlar bekliyoruz
Çorbanın hangi gün yapıldığı belli olsunCanım neden tarih gerekiyor merak ettim mesela tarhana yoğursak bekletmek gerekiyor bi gunluk iş değil o yuzden mi acaba çorba her gün pişiyor evde ama farklı exantrik bşyler arıyorum bulduk gibi bakalım uygun bir zamanda deneyeceğim tadı güzel olursa eklerim
Vallaha ağzımdan aldın şans olacak şansŞık sunumlar da yapsak olmuyor nevoş abla yenilgi üstümüze yapıştı
Ben şu sunum işini hiç beceremiyorum, yeni gelinlerden ders almam lazım sanırım.Şık sunumlar da yapsak olmuyor nevoş abla yenilgi üstümüze yapıştı