Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri III

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Elimi çabuk tutarsam yaparım yoksa LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet arkadaşım verir tarifi :)

Ben kaz etinden yapacağım. :confused:Kaz fiyatları uçtu gidiyor altınla yarışıyor eskiden köylerde herkesin sürüyle kazı olurdu şimdi yok maalesef o yüzden boyut değiştirip tavuğa döndü yemek arabaşı cumhuriyetinden bildiriyorum :KK53:

Yani esasen salçalı tavuk çorbası oluyor. O hamuru çiğnemeden bi kaç dilimi birden yutarlar bizim buralarda :eek:
Benim aklıma bir tarif daha geldi canım, malzeme sorunu yaşamazsam onu yapmak önceliğimde :KK48:

Sen yap bize kaz etiyle bi arabaşı da gözümüz gönlümüz doysun :KK36::KK36:

Bence de çok az yap kaç yıllık Yozgatlıyım o hamuru hiç sevemedim :KK70:

Halis muhlis Yozgatlıyım arabaşı da Yozgat' ın yemeğidir aksini iddia edeni pıçaklarım :bicak:
Rahmetli üvey babannemde Yozgatlıydı ve bu çorbayı ondan öğrenmiştim. Fakat hamurunu hiç bilmiyordum, demekki sevmedikleri için yapmıyordu. Ve ekşili tavuk çorbası diye biliyordum. Ne kadar cahil kalmışım.:deli::KK70:

:KK70: şimdi çıkar bir Gonyalı oda seni pıçaklar :KK70:
Kazen bey ikimizi de atar forumdan :110:
Şaka bi yana bi testi kebabımız bi de arabaşımız var kimselere vermem En Büyük TÜRKİYE

Rahmetli üvey babannemde Yozgatlıydı ve bu çorbayı ondan öğrenmiştim. Fakat hamurunu hiç bilmiyordum, demekki sevmedikleri için yapmıyordu. Ve ekşili tavuk çorbası diye biliyordum. Ne kadar cahil kalmışım.:deli::KK70:
Hamuru herkes sevmez bizim ailede sadece çorbası pişer :kk77:

X