Benim aklıma bir tarif daha geldi canım, malzeme sorunu yaşamazsam onu yapmak önceliğimdeElimi çabuk tutarsam yaparım yoksaLezzetliCipetpet arkadaşım verir tarifi :)
Ben kaz etinden yapacağım.Kaz fiyatları uçtu gidiyor altınla yarışıyor eskiden köylerde herkesin sürüyle kazı olurdu şimdi yok maalesef o yüzden boyut değiştirip tavuğa döndü yemek arabaşı cumhuriyetinden bildiriyorum
Yani esasen salçalı tavuk çorbası oluyor. O hamuru çiğnemeden bi kaç dilimi birden yutarlar bizim buralarda
Dı ne demek canım, var olan tarifinle bekliyoruz. Yenilmelere doyamadımeşim yok ama benim vardı
Hamurunu sevmeyebilirsin :)Birgün hamuru ile deneyeceğim mutlaka.
Kaz bulamazsam rezil olurumBenim aklıma bir tarif daha geldi canım, malzeme sorunu yaşamazsam onu yapmak önceliğimde
Sen yap bize kaz etiyle bi arabaşı da gözümüz gönlümüz doysun
Az yapıp denerim, zayi olmasın diye. :))Hamurunu sevmeyebilirsin :)
Kaz bulamazsam rezil olurum
Konyamı Yozgatmı sizin oralarHamurunu sevmeyebilirsin :)
Kaz bulamazsam rezil olurum
Bence de çok az yap kaç yıllık Yozgatlıyım o hamuru hiç sevemedimAz yapıp denerim, zayi olmasın diye. :))
Halis muhlis Yozgatlıyım arabaşı da Yozgat' ın yemeğidir aksini iddia edeni pıçaklarımKonyamı Yozgatmı sizin oralarher iki ilde Arabaşı çorbasına sahip çıkıyor
Bence de çok az yap kaç yıllık Yozgatlıyım o hamuru hiç sevemedim
Halis muhlis Yozgatlıyım arabaşı da Yozgat' ın yemeğidir aksini iddia edeni pıçaklarım
Rahmetli üvey babannemde Yozgatlıydı ve bu çorbayı ondan öğrenmiştim. Fakat hamurunu hiç bilmiyordum, demekki sevmedikleri için yapmıyordu. Ve ekşili tavuk çorbası diye biliyordum. Ne kadar cahil kalmışım.Bence de çok az yap kaç yıllık Yozgatlıyım o hamuru hiç sevemedim
Halis muhlis Yozgatlıyım arabaşı da Yozgat' ın yemeğidir aksini iddia edeni pıçaklarım
Ve acılıııııRahmetli üvey babannemde Yozgatlıydı ve bu çorbayı ondan öğrenmiştim. Fakat hamurunu hiç bilmiyordum, demekki sevmedikleri için yapmıyordu. Ve ekşili tavuk çorbası diye biliyordum. Ne kadar cahil kalmışım.
Kazen bey ikimizi de atar forumdanşimdi çıkar bir Gonyalı oda seni pıçaklar
Hamuru herkes sevmez bizim ailede sadece çorbası pişerRahmetli üvey babannemde Yozgatlıydı ve bu çorbayı ondan öğrenmiştim. Fakat hamurunu hiç bilmiyordum, demekki sevmedikleri için yapmıyordu. Ve ekşili tavuk çorbası diye biliyordum. Ne kadar cahil kalmışım.
Acısız yemek yenmez zaten bizde canım.Ve acılııııı
Demekki o sebeple bilmiyormuşum bende. Sadece çorbası yapılırdı, onunda adını bilmezdim. Şimdi 36 yaşımda öğrenmiş oldum.Hamuru herkes sevmez bizim ailede sadece çorbası pişer
Benim yazım çok çirkinBence en zoru yazı yazma kısmı
Hanım abla bana da bir çorba söyleseneKatılırsam şeytani bir tarif var aklımda.
Benim yazım çok çirkinhocalarım bile sınav kağıdını zor okurdu
Kimse okuyamazdı o zaman burda daDeme kızAllahtan buraya el yazısıyla yazmiyoruz o zaman
Hanım abla bana da bir çorba söylesene