Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri III

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Nasıl yaptın tarif isterim:kk77::KK45:Ohhh ne güzel olmuş yesin:KK70::nazar:
Yağ koy ,soğan koy ,salça koy,kavur ,ince kıyılmış lahana koy,haşlanmış buğday veya bulgur koy ,suyunu koy,varsa et suyu veya bulyon koy,inme yakını çorbanın miktarına göre 1 veya 2 kaşık unu suyla aç koy.
Gece gece detaylı tarifle kim uğraşacak ,anlamıştırsın sen nasıl olduğunu nasıl olsa :KK70:
Eşim çok sever bu çorbayı,illa 2.tabağı ister,kış mevsiminde lahana da bolken yapmak lazım.

Yağ koy ,soğan koy ,salça koy,kavur ,ince kıyılmış lahana koy,haşlanmış buğday veya bulgur koy ,suyunu koy,varsa et suyu veya bulyon koy,inme yakını çorbanın miktarına göre 1 veya 2 kaşık unu suyla aç koy.
Gece gece detaylı tarifle kim uğraşacak ,anlamıştırsın sen nasıl olduğunu nasıl olsa :KK70:
Eşim çok sever bu çorbayı,illa 2.tabağı ister,kış mevsiminde lahana da bolken yapamak lazım.
Sağol canım denerim inşaallah:KK200:Sana zahmet oldu ben anladım:KK45:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Beklenen gün geldi

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
00.01 de başlıyoruzzz 3 tane favorim var oo piti piti yapcam ama tabiiki önceliğim hiç kazanmamış ve mümkünse siyah olana :KK70:
Gerçi 3 favorimde kırmızı ikisi kazanmış sanki daha önce öyle hatırlıyorum bi bakimde gelim :KK70:

X