Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri III

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Geçenki yarışmada, fotoğrafları direkt yükleyemedim. Sürekli hata verdi sistem, kolajdan başka yol kalmadı. Onda da karman çorman birşey oldu. Tek tek yüklemenin bir yöntemi var mı?
Samsung kullanıyorum düzenle diyince yeniden boyutlandır var orda otomatik resmin kalitesini düşürerek küçülüyor ama burda kalite çok etkilenmiyor pixceli düşüyo deneyebilirsin

Samsung kullanıyorum düzenle diyince yeniden boyutlandır var orda otomatik resmin kalitesini düşürerek küçülüyor ama burda kalite çok etkilenmiyor pixceli düşüyo deneyebilirsin
iPhone kullanıyorum, boyut küçültsemde olmamıştı. Kolaj yaparak yüklemiştim canım. Şimdikinde ya tarayıcıyı değiştiririm Nevreste nin dediği gibi ya da bilgisayardan yüklemeye çalışırım.

O da iyi oldu. Değil mi yani ?
Sen hiç zahmet etme alimiyon cum , canım. Zaten tavukla da Aran iyi değilmiş hiç haşır neşir etmeyelim seni. Biz kendimiz yapar içeriz
Biraz bakındımda, değişik bir sunumu ve yeme şekli varmış. Görüntüsü çok güzel. Fakat kaz etini nereden bulalım tavuk görmek istemiyorum bende bir süre, gıdaklayacağım yoksa.
Ördekle yapsak

Ben bilmiyordum kaz etinden yapıldığını biz hep tavuk etinden yaparız. Yanına da hamur gibi birşey yapıyorlar adı ne bilmiyorum ama biz onu da pek sevmiyoruz. Kendimizce arabaşı deyip içiyoruz işte :))

Ben bilmiyordum kaz etinden yapıldığını biz hep tavuk etinden yaparız. Yanına da hamur gibi birşey yapıyorlar adı ne bilmiyorum ama biz onu da pek sevmiyoruz. Kendimizce arabaşı deyip içiyoruz işte :))
Tavukla olanını bende yapıyormuşum, tarife bakınca farkettim. Ama o hamur, bizim yaptığımız çerkes pastasının unla yapılmış olanı imiş onu anladım. Denemeye değer, şimdilik hindi ile yapmayı düşündüm.

Sen neler neler yaparsın
Az geliyorsun özlüyorum
Çoğu çorba bana yemek gibi geliyor, yapıyorum evdede ama dediğim gibi yemek gibi geliyor
Yeminle herşey üst üste geliyor nevroş, ablam ayrılıyor eşinden onunla uğraşıyoruz birde onuda alistiririm sabah akşam takılırız burda beraber. Zaten kilo topigine alıştırmaya çalışıyorum kilolu biraz

Öyle mi canım
Hakkınızda hayırlısı olsun.İnşaallah bundan sonra herşey daha iyi olur
Ne güzel gelsin ...Burada kafa dağıtacak, faydalı bir sürü alan var
Ahhhh burası olmasa ne yaparız..

Öyle mi canım
Hakkınızda hayırlısı olsun.İnşaallah bundan sonra herşey daha iyi olur
Ne güzel gelsin ...Burada kafa dağıtacak, faydalı bir sürü alan var
Ahhhh burası olmasa ne yaparız..
Kesinlikle nevroş
Allah başka dert vermesin , gelir yemeğimizi , dedikodumuzu yapar kilo veririm yuvarlanır gideriz
Kendime bir çorba arayayım ben, kesin birinci olurum
iyi geceler nevroş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…