TamamdırTarayıcıyı değiştirebilirsin
Başka sosyal ağa ekleyip,tekrar kopyalayıp buraya ekleyebilirsin...
Bir de kolaj yöntemi var
Samsung kullanıyorum düzenle diyince yeniden boyutlandır var orda otomatik resmin kalitesini düşürerek küçülüyor ama burda kalite çok etkilenmiyor pixceli düşüyo deneyebilirsinGeçenki yarışmada, fotoğrafları direkt yükleyemedim. Sürekli hata verdi sistem, kolajdan başka yol kalmadı. Onda da karman çorman birşey oldu. Tek tek yüklemenin bir yöntemi var mı?
iPhone kullanıyorum, boyut küçültsemde olmamıştı. Kolaj yaparak yüklemiştim canım. Şimdikinde ya tarayıcıyı değiştiririmSamsung kullanıyorum düzenle diyince yeniden boyutlandır var orda otomatik resmin kalitesini düşürerek küçülüyor ama burda kalite çok etkilenmiyor pixceli düşüyo deneyebilirsin
O da iyi oldu. Değil mi yani ?Tarifi versen yeter
Biraz bakındımda, değişik bir sunumu ve yeme şekli varmış. Görüntüsü çok güzel. Fakat kaz etini nereden bulalımO da iyi oldu. Değil mi yani ?
Sen hiç zahmet etmealimiyon cum , canım. Zaten tavukla da Aran iyi değilmiş hiç haşır neşir etmeyelim seni. Biz kendimiz yapar içeriz
Ben bilmiyordum kaz etinden yapıldığını biz hep tavuk etinden yaparız. Yanına da hamur gibi birşey yapıyorlar adı ne bilmiyorum ama biz onu da pek sevmiyoruz. Kendimizce arabaşı deyip içiyoruz işte :))Biraz bakındımda, değişik bir sunumu ve yeme şekli varmış. Görüntüsü çok güzel. Fakat kaz etini nereden bulalımtavuk görmek istemiyorum bende bir süre, gıdaklayacağım yoksa.
Ördekle yapsak
boyuttan ziyade pixceli düşmeli iPhone bilemiyorum inankiiPhone kullanıyorum, boyut küçültsemde olmamıştı. Kolaj yaparak yüklemiştim canım. Şimdikinde ya tarayıcıyı değiştiririmNevreste nin dediği gibi ya da bilgisayardan yüklemeye çalışırım.
Tavukla olanını bende yapıyormuşum, tarife bakınca farkettim. Ama o hamur, bizim yaptığımız çerkes pastasının unla yapılmış olanı imiş onu anladım. Denemeye değer, şimdilik hindi ile yapmayı düşündüm.Ben bilmiyordum kaz etinden yapıldığını biz hep tavuk etinden yaparız. Yanına da hamur gibi birşey yapıyorlar adı ne bilmiyorum ama biz onu da pek sevmiyoruz. Kendimizce arabaşı deyip içiyoruz işte :))
Çorbayı fotoğraflayayımda, artık bir yolunu bulup yüklerim. Olmadı yine kolaj yaparım.boyuttan ziyade pixceli düşmeli iPhone bilemiyorum inanki
Dönüşün muhteşem olsunBende yapacağım , mercimek dışında bir çorba bulayım
Yok nevroş pek çorba bilmiyorumDönüşün muhteşem olsun
Daha önceki çorba yarışması hiç öyle söylemiyorYok nevroş pek çorba bilmiyorummaksat katılmak olsun, domates tarhana gibi şeyler yaparım anca
Onuda bulup yapmıştım ya değişik olsun diyeDaha önceki çorba yarışması hiç öyle söylemiyor
Sen neler neler yaparsınOnuda bulup yapmıştım ya değişik olsun diye
Çoğu çorba bana yemek gibi geliyor, yapıyorum evdede ama dediğim gibi yemek gibi geliyorSen neler neler yaparsın
Az geliyorsun özlüyorum
Öyle mi canımÇoğu çorba bana yemek gibi geliyor, yapıyorum evdede ama dediğim gibi yemek gibi geliyor
Yeminle herşey üst üste geliyor nevroş, ablam ayrılıyor eşinden onunla uğraşıyoruz birdeonuda alistiririm sabah akşam takılırız burda beraber. Zaten kilo topigine alıştırmaya çalışıyorum kilolu biraz
Kesinlikle nevroşÖyle mi canım
Hakkınızda hayırlısı olsun.İnşaallah bundan sonra herşey daha iyi olur
Ne güzel gelsin ...Burada kafa dağıtacak, faydalı bir sürü alan var
Ahhhh burası olmasa ne yaparız..
Amin canımKesinlikle nevroş
Allah başka dert vermesin , gelir yemeğimizi , dedikodumuzu yapar kilo veririm yuvarlanır gideriz
Kendime bir çorba arayayım ben, kesin birinci olurum
iyi geceler nevroş