Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri III

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Tarifi versen yeter :KK45:
Elimi çabuk tutarsam yaparım yoksa LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet arkadaşım verir tarifi :)
O da iyi oldu. Değil mi yani ?
Sen hiç zahmet etme alimiyon alimiyon cum , canım. Zaten tavukla da Aran iyi değilmiş hiç haşır neşir etmeyelim seni. Biz kendimiz yapar içeriz :KK66: :KK70:
Ben kaz etinden yapacağım. :confused:Kaz fiyatları uçtu gidiyor altınla yarışıyor eskiden köylerde herkesin sürüyle kazı olurdu şimdi yok maalesef o yüzden boyut değiştirip tavuğa döndü yemek arabaşı cumhuriyetinden bildiriyorum :KK53:

Tavukla olanını bende yapıyormuşum, tarife bakınca farkettim. Ama o hamur, bizim yaptığımız çerkes pastasının unla yapılmış olanı imiş onu anladım. Denemeye değer, şimdilik hindi ile yapmayı düşündüm.
Yani esasen salçalı tavuk çorbası oluyor. O hamuru çiğnemeden bi kaç dilimi birden yutarlar bizim buralarda :eek:

Elimi çabuk tutarsam yaparım yoksa LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet arkadaşım verir tarifi :)

Ben kaz etinden yapacağım. :confused:Kaz fiyatları uçtu gidiyor altınla yarışıyor eskiden köylerde herkesin sürüyle kazı olurdu şimdi yok maalesef o yüzden boyut değiştirip tavuğa döndü yemek arabaşı cumhuriyetinden bildiriyorum :KK53:

Yani esasen salçalı tavuk çorbası oluyor. O hamuru çiğnemeden bi kaç dilimi birden yutarlar bizim buralarda :eek:
Birgün hamuru ile deneyeceğim mutlaka. ❤️

X