Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimi çabuk tutarsam yaparım yoksa LezzetliCipetpet arkadaşım verir tarifi :)Tarifi versen yeter
Ben kaz etinden yapacağım. Kaz fiyatları uçtu gidiyor altınla yarışıyor eskiden köylerde herkesin sürüyle kazı olurdu şimdi yok maalesef o yüzden boyut değiştirip tavuğa döndü yemek arabaşı cumhuriyetinden bildiriyorumO da iyi oldu. Değil mi yani ?
Sen hiç zahmet etme alimiyon cum , canım. Zaten tavukla da Aran iyi değilmiş hiç haşır neşir etmeyelim seni. Biz kendimiz yapar içeriz
Yani esasen salçalı tavuk çorbası oluyor. O hamuru çiğnemeden bi kaç dilimi birden yutarlar bizim buralardaTavukla olanını bende yapıyormuşum, tarife bakınca farkettim. Ama o hamur, bizim yaptığımız çerkes pastasının unla yapılmış olanı imiş onu anladım. Denemeye değer, şimdilik hindi ile yapmayı düşündüm.
Hoş geldin abla güzel bir tarifte senden gelecek değil mi?Yeni kategori belli olmuş ne tarifler gelir şimdi..
Birgün hamuru ile deneyeceğim mutlaka.Elimi çabuk tutarsam yaparım yoksa LezzetliCipetpet arkadaşım verir tarifi :)
Ben kaz etinden yapacağım. Kaz fiyatları uçtu gidiyor altınla yarışıyor eskiden köylerde herkesin sürüyle kazı olurdu şimdi yok maalesef o yüzden boyut değiştirip tavuğa döndü yemek arabaşı cumhuriyetinden bildiriyorum
Yani esasen salçalı tavuk çorbası oluyor. O hamuru çiğnemeden bi kaç dilimi birden yutarlar bizim buralarda
Hayırlı günler herkeseee
Hoş geldin abla güzel bir tarifte senden gelecek değil mi?
Hususi yapılacak birşey değil ya, ondan dedim. Hele ki bu havalarda, çorba eksik olmaz sofralardan. Bir farkla, fotoğraflanacak...Hoş gördüm sağol,bilemem onu zaman ne gisterecek bakalım:))
Söz vermiyorum..
Hususi yapılacak birşey değil ya, ondan dedim. Hele ki bu havalarda, çorba eksik olmaz sofralardan. Bir farkla, fotoğraflanacak...
Daha özenli olacaktır bu sefer,bakacağım artık her an süpriz yapıp katılabilirim..İşin zor tarafı resimler zaten..
Ne yapacağımıza karar verelim, gerisi hallolur.Daha özenli olacaktır bu sefer,bakacağım artık her an süpriz yapıp katılabilirim..İşin zor tarafı resimler zaten..
Evet, bencede en zoru tarif yazma kısmı.Bence en zoru yazı yazma kısmı
Bence en zoru yazı yazma kısmı
Ne yapacağımıza karar verelim, gerisi hallolur.
Şeytani korkmadım değil şu anKatılırsam şeytani bir tarif var aklımda.
Şeytani korkmadım değil şu an
Sen kazana düştünYeni kategorimiz hayırlı olsun eminim birbirinden güzel tarifler gelecektir...
Yeni kategorimiz hayırlı olsun eminim birbirinden güzel tarifler gelecektir...
Bir bakayım dedimmzaten bu heyecan uzun süre gider banaSen kazana düştün
eşim yok ama benim vardıVar mı eşinin aklında bir çorba tarifi