- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.884
- 43
Aman ne zor şeymişZor değil mi?
Tencereye yağı salçayı koy,kavur ,suyu koy ,kaynayınca şehriyeyi koy,bak tarifi bile hemen bitiyor,konu açması kolay olur hem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman ne zor şeymişZor değil mi?
Tencereye yağı salçayı koy,kavur ,suyu koy ,kaynayınca şehriyeyi koy,bak tarifi bile hemen bitiyor,konu açması kolay olur hem
Atraksiyon katacaksan, süper fikirBak bu güzel fikir
Yapsan da yapmasan da tarifini bana bir ara verr misin ,eşim işyerinde yemiş,çok beğenmiş,yapsana diyorYa benim eşim en çok brokoli corbami beğeniyor onu yapsam herkes iyyyy der mi? Gerçi tavsiyemle yapan çok arkadaşım brokoli sevmeye başladı
Zor değil mi?
Tarhanayı yoğurmaya şimdi başlasam, yarışmaya katılmaya yetişir mi bilemedim.Keloğlan ın filmini izlemiş miydin ,prensesi tarhana çorbası iyileştiriyordu,kimbilir belki madalyayı da verir
Yapsan da yapmasan da tarifini bana bir ara verr misin ,eşim işyerinde yemiş,çok beğenmiş,yapsana diyor
Maydonoz oğlum yemiyor,ben nane koyuyorum ,et suyu tableti,baharat çeşni,bunlar püf noktaÜstüne maydanoz da koy çok yakışıyor
Bizim de kış aylarımızın vazgeçilmezi arabaşı çorbası orjinali kaz etinden olur hatta hastalıklardan korur acılı ekşili sıcak sıcak iyi giderHasta olunca vazgeçilmezim, tarhana
Acılı ve ekşili, bayılırım. Tarifini bekliyorum o zamanBizim de kış aylarımızın vazgeçilmezi arabaşı çorbası orjinali kaz etinden olur hatta hastalıklardan korur acılı ekşili sıcak sıcak iyi gider
Çok heyecanlandımAtraksiyon katacaksan, süper fikir
Kız hastayım ya ne güzel olur şöyle bir arabaşı yapanım olsa ... Acılı ekşili deyince bi hoş oldumBizim de kış aylarımızın vazgeçilmezi arabaşı çorbası orjinali kaz etinden olur hatta hastalıklardan korur acılı ekşili sıcak sıcak iyi gider
Ayyy süper fikir buKeloğlan ın filmini izlemiş miydin ,prensesi tarhana çorbası iyileştiriyordu,kimbilir belki madalyayı da verir
Yapayım tüm kk' ya dağıtayım aşure gibiAcılı ve ekşili, bayılırım. Tarifini bekliyorum o zaman
Geçmiş olsun canım valla acılı ekşili deyince benim de canım çekti ama tavuk olayı aklıma gelince vazgeçtimKız hastayım ya ne güzel olur şöyle bir arabaşı yapanım olsa ... Acılı ekşili deyince bi hoş oldum
Nevreste ablacığım bugün yarışmaya katılmış bir arkadaş ama o kağıda yazmamış, haberi olmadı mı acaba..Çorba yapacak arkadaşlarım ve yarışma müdavinleri
Çorba sunumunuza tarih eklemeniz gerekiyor.Kağıda o günün tarihini yazıp sunuma ekleyeceksiniz...
Bir de kağıt ( tarih yazılı)olmadan sunum resmi eklemenizi istiyoruz...Oylamada kullanmak içinEn az 2 sunum resmi olacak...
Bilenler bilmeyenlere duyurursa seviniriz
Onu kabul etmedik canımNevreste ablacığım bugün yarışmaya katılmış bir arkadaş ama o kağıda yazmamış, haberi olmadı mı acaba..
Geçenki yarışmada, fotoğrafları direkt yükleyemedim. Sürekli hata verdi sistem, kolajdan başka yol kalmadı. Onda da karman çorman birşey oldu. Tek tek yüklemenin bir yöntemi var mı?Çorba yapacak arkadaşlarım ve yarışma müdavinleri
Çorba sunumunuza tarih eklemeniz gerekiyor.Kağıda o günün tarihini yazıp sunuma ekleyeceksiniz...
Bir de kağıt ( tarih yazılı)olmadan sunum resmi eklemenizi istiyoruz...Oylamada kullanmak için....En az 2 sunum resmi olacak...
Bilenler bilmeyenlere duyurursa seviniriz
Tarayıcıyı değiştirebilirsinGeçenki yarışmada, fotoğrafları direkt yükleyemedim. Sürekli hata verdi sistem, kolajdan başka yol kalmadı. Onda da karman çorman birşey oldu. Tek tek yüklemenin bir yöntemi var mı?
Tarifi versen yeterYapayım tüm kk' ya dağıtayım aşure gibi