Belki ananla kızınla çorba yaparsın demiştimBen bilmiyorum sen nerden biliyorsun
Bak o aklima geldi.Ama uygun olur mu bilemedimBelki ananla kızınla çorba yaparsın demiştim
Bu saatte kendi kendimin ağzının suyunu akıttımBak o aklima geldi.Ama uygun olur mu bilemedim
Uyarsa yaparımBu saatte kendi kendimin ağzının suyunu akıttım
Sen öyle yazınca çorba kategorisine girmiyormu diye bakmış bulundum ,görüntüye eridim bittim
Uyar benceUyarsa yaparım
Evdeki çorban ney?Ben karar verdim sanırım. Evdeki çorbam bitsin, atağa geçeceğim.
Yapan olursa, deneyeceğim söz.Çok ayıp
Ben Pazar eve döneceğim yani en yakın 1 hafta sonra yaparım...Ben karar verdim sanırım. Evdeki çorbam bitsin, atağa geçeceğim.
Hasta olunca vazgeçilmezim, tarhanaEvdeki çorban ney?
Nasip fırsat olursa danışır yaparım.Tabi kimse yapmazsaUyar bencetarifini de almış oluruz bahaneyle
Ben de kimse yapmadam şehriye yapayımBen Pazar eve döneceğim yani en yakın 1 hafta sonra yaparım...
Yetiştiremezsem bir mercimek patlatırım
Ben severimYa benim eşim en çok brokoli corbami beğeniyor onu yapsam herkes iyyyy der mi? Gerçi tavsiyemle yapan çok arkadaşım brokoli sevmeye başladı
Ezogelin olaydı iyiydiBen Pazar eve döneceğim yani en yakın 1 hafta sonra yaparım...
Yetiştiremezsem bir mercimek patlatırım
Olmaz zor birşeyler bulman lazımBen de kimse yapmadam şehriye yapayım
Keloğlan ın filmini izlemiş miydin ,prensesi tarhana çorbası iyileştiriyordu,kimbilir belki madalyayı da verirHasta olunca vazgeçilmezim, tarhana
Bak bu güzel fikirEzogelin olaydı iyiydibir atraksiyon şart
Zor değil mi?Olmaz zor birşeyler bulman lazım