Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
deynepnaz
canım Yemek Tarifleri bölümünde bulunan alt başlıklara yarışma konularını sabitledim.Oradan geçmişte yapılan tarifleri bulabilirsiniz Örneğin:) Çorbalar
Bir çorba var kimse yapmamış ve benim de en iyi yaptığım çorbalardan biri. Onu yapıp size rakip olasım var hihaho ama bu kadar marifetli kadına rakip olabilmem pek mümkün değil. :)
Canım bu aralar kara lahana çorbası istiyor,ayıptır söylemesi güzel de yaparım da çok yapılmış daha önce,ben bu sefer fazla yapılmayan birşey yapmak istiyorum ,eğer katılırsam
Canım bu aralar kara lahana çorbası istiyor,ayıptır söylemesi güzel de yaparım da çok yapılmış daha önce,ben bu sefer fazla yapılmayan birşey yapmak istiyorum ,eğer katılırsam
Dün açılan konuları görünce hangi birine ziyarete ,şans dilemeye gideceğim çoklar diye gözüm korktu,sanki yürüyerek evlerine gideceğim.Bir yazmaya başladım ,hemen bitti,rahatladım ohh bee