Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper olmuş Nevodeynepnaz canım Yemek Tarifleri bölümünde bulunan alt başlıklara yarışma konularını sabitledim.Oradan geçmişte yapılan tarifleri bulabilirsiniz
Örneğin:)
Çorbalar
Sağol canımSüper olmuş Nevo
Ellerine sağlık
Acaba nedir nedir?Bir çorba var kimse yapmamış ve benim de en iyi yaptığım çorbalardan biri. Onu yapıp size rakip olasım var hihaho ama bu kadar marifetli kadına rakip olabilmem pek mümkün değil. :)
Benim yapmayı düşündüğüm çorbayı hala kimse yapmadı.Çok şaşkınımAcaba nedir nedir?
Kesme çorbasıBenim yapmayı düşündüğüm çorbayı hala kimse yapmadı.Çok şaşkınım
Bunlar değilAma sen birini yapabilirsinKesme çorbası
Kelle paça(sen yapmazsın bilirim)
Kara lahana çorbası // //
Şehriye çorbası(çok kolay oldu galiba)
Ezo gelin
Düğün çorbası
Canım bu aralar kara lahana çorbası istiyor,ayıptır söylemesi güzel de yaparım da çok yapılmış daha önce,ben bu sefer fazla yapılmayan birşey yapmak istiyorum ,eğer katılırsamBunlar değilAma sen birini yapabilirsin
Mesela ne olabilirCanım bu aralar kara lahana çorbası istiyor,ayıptır söylemesi güzel de yaparım da çok yapılmış daha önce,ben bu sefer fazla yapılmayan birşey yapmak istiyorum ,eğer katılırsam
Yine aynı şeyi düşünüyor olabilirizCanım bu aralar kara lahana çorbası istiyor,ayıptır söylemesi güzel de yaparım da çok yapılmış daha önce,ben bu sefer fazla yapılmayan birşey yapmak istiyorum ,eğer katılırsam
Şehriye çorbasıDaha önce bu çorbayla katılan hiç olmamışMesela ne olabilir
Sahiden çok iyi fikirŞehriye çorbasıDaha önce bu çorbayla katılan hiç olmamış
Acaba nedir nedir?
Benim yapmayı düşündüğüm çorbayı hala kimse yapmadı.Çok şaşkınım
Bol malzeme mi var içerisindeNevreste hanımla aynı çorbayı düşünüyor olma olasılığımız yüksek. :)
Bol malzeme mi var içerisinde
Benim yapacağım çorba iki şekilde yapılıyor.Benden önce yaparsan ben de diğerini yaparımNevreste hanımla aynı çorbayı düşünüyor olma olasılığımız yüksek. :)
O zaman farklı olabilir:)I-ıh pek yok :)
Benim yapacağım çorba iki şekilde yapılıyor.Benden önce yaparsan ben de diğerini yaparım