Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ahahaha haklisin valla
Cok tesekkur ederim insallah oyle olur
Bdv illet gibi yapisti uzerime ciksin diye yagmur duasina falan cikacagim artik dedeler gibi
Merak etme canim 0 oyla kalmazsin kolay kolay,kazanana kadar pes etmek yok tarifini gördüm simdi ellerine saglik cok güzel olmuş, basarilar diliyorum ❤ birdahakine biraz daha yakindan cekersin sunum fotolarini
Merak etme canim 0 oyla kalmazsin kolay kolay,kazanana kadar pes etmek yok tarifini gördüm simdi ellerine saglik cok güzel olmuş, basarilar diliyorum ❤ birdahakine biraz daha yakindan cekersin sunum fotolarini
Ahahaha haklisin valla
Cok tesekkur ederim insallah oyle olur
Bdv illet gibi yapisti uzerime ciksin diye yagmur duasina falan cikacagim artik dedeler gibi
Çorban çok güzel ve bol malzemeli= bol vitaminli ellerine sağlık ilk yarışmaya göre başarılı tebrik konduruyorum sana Darki
Yağmur duasına ne lüzum var canııım bir süre uzak dursan yiter
Çorban çok güzel ve bol malzemeli= bol vitaminli ellerine sağlık ilk yarışmaya göre başarılı tebrik konduruyorum sana Darki
Yağmur duasına ne lüzum var canııım bir süre uzak dursan yiter
deynepnaz
canım Yemek Tarifleri bölümünde bulunan alt başlıklara yarışma konularını sabitledim.Oradan geçmişte yapılan tarifleri bulabilirsiniz Örneğin:) Çorbalar