- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Mutlaka yakın çekim yapmalısınBenim aklımda bişey var ama sunum önemli gidemde bakem sunum örneklerine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutlaka yakın çekim yapmalısınBenim aklımda bişey var ama sunum önemli gidemde bakem sunum örneklerine
Yok canım maşaallah hanımlarımız çok maharetliAy bilemedim size rakip çıkmaya korkuyorum buranın efsanelerinden birisiniz malum... Yemiyoorr yemiyoorr.
O zaman O'ndan korkuyorsanız özelden rajon kes,ben bu çorbayı yapacağım ,yaparsan oyarım seni de.Ay bilemedim size rakip çıkmaya korkuyorum buranın efsanelerinden birisiniz malum... Yemiyoorr yemiyoorr.
O zaman O'ndan korkuyorsanız özelden rajon kes,ben bu çorbayı yapacağım ,yaparsan oyarım seni de.
Ne yapacaksın kulağıma söyleHahah ay onu hiç yemez
Bu sefer olcek yakın çekim yapcem o iş bendeMutlaka yakın çekim yapmalısın
Dur ben senin yerine korkutayım O'nuHahah ay onu hiç yemez
Sana güveniyorumBu sefer olcek yakın çekim yapcem o iş bende
Tamam yapmamDur ben senin yerine korkutayım O'nu
Nevreste tez bu hatunun ne çorbası yapacağı öğrenile,aynısından yapılmaya,eğer yaparsan sonuçlarına katlanıla
Bir de merak ettim ne yapacağı bana da söylenile
Korktun di mi bendenTamam yapmam
ÇooookKorktun di mi benden
Dur ben senin yerine korkutayım O'nu
Nevreste tez bu hatunun ne çorbası yapacağı öğrenile,aynısından yapılmaya,eğer yaparsan sonuçlarına katlanıla
Bir de merak ettim ne yapacağı bana da söylenile
Tamam yapmam
Çok sağol canım senden çok tatlısınYaaa ama kıyamam Nevreste hanım çok tatlı biri ben korkutmam onu :) Buradaki herkes çok marifetli ben bekar evinde yaşıyorum rakip görülecek durumda değilim valla ehehe.
Ben sende ışık görüyorumYaaa ama kıyamam Nevreste hanım çok tatlı biri ben korkutmam onu :) Buradaki herkes çok marifetli ben bekar evinde yaşıyorum rakip görülecek durumda değilim valla ehehe.
Ben sende ışık görüyorum
Kendini böyle naza çeken ,yapamam diyenden korkacaksın
Bir de bana neden tatlı demedin
Benim kadar tatlı değilsin ondan olabiirBen sende ışık görüyorum
Kendini böyle naza çeken ,yapamam diyenden korkacaksın
Bir de bana neden tatlı demedin
Senin kadar tatlı olmadığım kesin zaten Duygular karşılıklı,biliyorum canım ciddi yazmadığınıBenim kadar tatlı değilsin ondan olabiir
deynepnaz az kaldı beni döveceksin
Sürekli sana takılıyorum
Ama hep sevgimden
Benden tatlısınSenin kadar tatlı olmadığım kesin zaten Duygular karşılıklı,biliyorum canım ciddi yazmadığını