Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri III

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.095
  • Anket Kapalı .
Bir çorba var kimse yapmamış ve benim de en iyi yaptığım çorbalardan biri. Onu yapıp size rakip olasım var hihaho ama bu kadar marifetli kadına rakip olabilmem pek mümkün değil. :)

Yap kız yap çok eğlenceli ve heyecanlı oluyor :) ama dikkat bağımlılık yapabilir :p

darkmore darkmore Astoria Astoria kizlar fotograflari cekerken daha yakindan cekin ki sansiniz cok olsun :KK66: yakin cekim fotolar daha cok oy alir her zaman.tabi sunumda guzel olursa harika olur.aklinizda bulunsun :KK66:
Benim fotolari sanki tencerenin bizzat icinden cekmisim gibi oldu ya hahahahaha cok komik :KK66: insallah begenir nevrestecigim. Ilk kez katiliyorum malum acemilik var. Sponsorun fotosunu da cekmedim sart miydi bilmiyorum da valla.

Benim fotolari sanki tencerenin bizzat icinden cekmisim gibi oldu ya hahahahaha cok komik :KK66: insallah begenir nevrestecigim. Ilk kez katiliyorum malum acemilik var. Sponsorun fotosunu da cekmedim sart miydi bilmiyorum da valla.
Yok canim sponsorun fotografini ayriyeten cekmene gerek yok.tabi nevom daha iyi bilir.hayirli olsun insallah tariflerinin devami gelir :KK66:

Yap kız yap çok eğlenceli ve heyecanlı oluyor :) ama dikkat bağımlılık yapabilir :p

İnsan bi yapar cık cık cık :KK66:

Malzeme alayım da bu hafta yapayım olmadı. :) İnşallah ben yapana kadar yapan olmaz. :p

darkmore darkmore Astoria Astoria kizlar fotograflari cekerken daha yakindan cekin ki sansiniz cok olsun :KK66: yakin cekim fotolar daha cok oy alir her zaman.tabi sunumda guzel olursa harika olur.aklinizda bulunsun :KK66:

Ooo birinciden tüyo geldi, tamamdır aklımda bulunsun kesinlikle. :)

X