- 28 Kasım 2010
- 41.525
- 137.377
Eneeee mercimek yapmislar yahuYap bi mercimek gel kız
Enginar olma mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eneeee mercimek yapmislar yahuYap bi mercimek gel kız
alayım bir tasBugün kimsecikler yok
Benim çorbam çok sağlıklı hiç yağ yok tahıllı ve baklagilli (sunum için yağ kullanmazsam)
Olur olur çorba olsundaEneeee mercimek yapmislar yahu
Enginar olma mi
Darkımmm seni burda görmek ne güzel akşama bize bi çorba yaparsın artıkEneeee mercimek yapmislar yahu
Enginar olma mi
Canimmm yettimmmmDarkımmm seni burda görmek ne güzel akşama bize bi çorba yaparsın artık
Ellerine sağlık darkımCanimmm yettimmmm
Corban hazir valla
Bir çorba var kimse yapmamış ve benim de en iyi yaptığım çorbalardan biri. Onu yapıp size rakip olasım var hihaho ama bu kadar marifetli kadına rakip olabilmem pek mümkün değil. :)
Ciceeem canimsin opuyorummmEllerine sağlık darkım
Merakla bekliyorum
İnsan bi yapar cık cık cıkBir çorba var kimse yapmamış ve benim de en iyi yaptığım çorbalardan biri. Onu yapıp size rakip olasım var hihaho ama bu kadar marifetli kadına rakip olabilmem pek mümkün değil. :)
Bende öptüm darkım :*Ciceeem canimsin opuyorummm
Benim fotolari sanki tencerenin bizzat icinden cekmisim gibi oldu ya hahahahaha cok komik insallah begenir nevrestecigim. Ilk kez katiliyorum malum acemilik var. Sponsorun fotosunu da cekmedim sart miydi bilmiyorum da valla.
Yok canim sponsorun fotografini ayriyeten cekmene gerek yok.tabi nevom daha iyi bilir.hayirli olsun insallah tariflerinin devami gelirBenim fotolari sanki tencerenin bizzat icinden cekmisim gibi oldu ya hahahahaha cok komik insallah begenir nevrestecigim. Ilk kez katiliyorum malum acemilik var. Sponsorun fotosunu da cekmedim sart miydi bilmiyorum da valla.
Yap kız yap çok eğlenceli ve heyecanlı oluyor :) ama dikkat bağımlılık yapabilir
İnsan bi yapar cık cık cık
Vaayy kimleri görüyorummBenim fotolari sanki tencerenin bizzat icinden cekmisim gibi oldu ya hahahahaha cok komik insallah begenir nevrestecigim. Ilk kez katiliyorum malum acemilik var. Sponsorun fotosunu da cekmedim sart miydi bilmiyorum da valla.
Hadi insallah bir defa giristimYok canim sponsorun fotografini ayriyeten cekmene gerek yok.tabi nevom daha iyi bilir.hayirli olsun insallah tariflerinin devami gelir
Malzeme alayım da bu hafta yapayım olmadı. :) İnşallah ben yapana kadar yapan olmaz.
Ooo birinciden tüyo geldi, tamamdır aklımda bulunsun kesinlikle. :)
Akilli kadinlarin hali baska olur. Cocodan dinlemek lazimOoo birinciden tüyo geldi, tamamdır aklımda bulunsun kesinlikle. :)