BizdeEllerine sağlık bacaklı çorba deriz biz buna :)
Hahah ben pat diye yazdımBizdekibarca kesme çorbası dedim bacaklı deyince komik geliyor çocukluğundan beri
Hahah ben pat diye yazdım
Çok severim bu çorbayı internette tarifi değişik ve salçalı falan oluyo bizim yaptıgımız da böyle yeşil renkli
Ben tarhana yaptım bizim buralarda yapılan tariften nette baktım o da salçalı kırmızıydı demekki bizim buraların insanları kendileri biliyo bitek isimleri ve tarifleri
Ben tarhanaya da koymadım yeşil oldu bu bacaklı çorbayı da yeşil yaparım yani daha doğrusu salçasızçocuk aklımla bacaklı ne demek kimin bacağından diye aklımdan geçirmişliğim var
Annem de salça koymaz ben nedense renksiz sevmiyorum, illa salça olacak yemekte :))
Keşke yarışmaya katılsaydınEki Görüntüle 2105721
Nevoşum yaptımNevreste
Çorba deyince aklıma miunun çorbalar geliyor artık@MiuLego
Evet eristeden ötürüBen tarhanaya da koymadım yeşil oldu bu bacaklı çorbayı da yeşil yaparım yani daha doğrusu salçasız
Bacaklı eriştelerden ötürü bacak heralde hahah
Geçmiş olsun canımBakalım nasip. Boyun ağrısı çekiyorum bir kaç gündür, hiç keyfim yok. Keyfim yerine gelsin neden olmasınyapılan sunumlar pek hoşuma gitti.
Katılıcam inşaallah başka tarifle , bu sefer sıradan basitKeşke yarışmaya katılsaydın
Ellerine sağlık canım
Ayyy konu açılınca benimde aklıma geldi
Sağol canım sen katılmıyormusunGeçmiş olsun canım
İnşaallah beklerim
Bir sürü tarif var yaparsın birşeylerKatılıcam inşaallah başka tarifle , bu sefer şuradan basit
Eve gideyim katılacağım inşaallahSağol canım sen katılmıyormusun
Ooo hadi bakalımEve gideyim katılacağım inşaallah
Bizde sakallı deriz:))Ellerine sağlık bacaklı çorba deriz biz buna :)
Ellerine sağlık, neden eklemedin yarışmaya?Eki Görüntüle 2105721
Nevoşum yaptımNevreste
Çorba deyince aklıma miunun çorbalar geliyor artık@MiuLego
MıstafaBugün tarif ekleyen yokmu boşmu geçiyoruz
Çok sempatik adam demi :))Mıstafa
Kim ki Mıstafa?Çok sempatik adam demi :))