Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar hatırlatma yapayım:)
Sunum için 2 fotoğraf istiyoruz...
1.resimde o günün tarihi yazılı bir kağıt olacak...
2.resimde kağıt olmayacak ve onu oylamada kullanacağız...
Bu kurala uymayan çorbalar kabul edilmeyecek
Kesinlikle favori çiftim onlar daha çok yeni 2 bölüm oynadı ben kadına şiddete dikkat çektiği için izliyorum hepimizin hayatının bir ucundan yakalamışlar inşallah daha iyiye gider :)
Kesinlikle favori çiftim onlar daha çok yeni 2 bölüm oynadı ben kadına şiddete dikkat çektiği için izliyorum hepimizin hayatının bir ucundan yakalamışlar inşallah daha iyiye gider :)
İnşallah, muhakkak herkes kendinden bir parça görür karakterlerde. Bir dizide daha böyle olmuştum, izleyememiştim, “Anne” idi sanırım adı. Benim kaldırabileceğim yapımlar değil bunlar.
İnşallah, muhakkak herkes kendinden bir parça görür karakterlerde. Bir dizide daha böyle olmuştum, izleyememiştim, “Anne” idi sanırım adı. Benim kaldırabileceğim yapımlar değil bunlar.