- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Çok zahmetli olduğu için vicdanı olanlar içmiyor mu yoksaİstersen bir tarifi incele sonra karar ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok zahmetli olduğu için vicdanı olanlar içmiyor mu yoksaİstersen bir tarifi incele sonra karar ver
Tamam inşaallahÖnümüzde ki hafta
Çorbayı herkese icirmiyoruz, önce cussene güven sonra çorbayı içersin öyle bir çorbaÇok zahmetli olduğu için vicdanı olanlar içmiyor mu yoksa
Yok tadı efsane olduğu için kara vicdanlı diyoruzÇok zahmetli olduğu için vicdanı olanlar içmiyor mu yoksa
Cüsse ise o cüsse bende varda, tereddüt etmedim değil bu cümlenin üstüne.Çorbayı herkese icirmiyoruz, önce cussene güven sonra çorbayı içersin öyle bir çorba
Kabak çorbası mı, merak ettim zehir mi var içeriğinde.Yok tadı efsane olduğu için kara vicdanlı diyoruz
Mutlaka yemelisinCüsse ise o cüsse bende varda, tereddüt etmedim değil bu cümlenin üstüne.
Mutlaka yemelisin
Sen katılmıyor musunOy oy oy bu kategori de çok zorlanıcam oy verirken çünkü üç öğün çorba içebilirim, çok severim
Sen buraların yolunu bilirmiydintilililililitililililili
Bilmem ki . Hangi çorbam yapsam bende uydurma özgün çorba tarifi çok çok sevdiğim için.Sen katılmıyor musun
Interntim yok ama evdeSen buraların yolunu bilirmiydin
Şık sunumlarınla bir çorba yaparsınBilmem ki . Hangi çorbam yapsam bende uydurma özgün çorba tarifi çok çok sevdiğim için.
Bizi özlemiyor musunInterntim yok ama evde
Bakalım nasip. Boyun ağrısı çekiyorum bir kaç gündür, hiç keyfim yok. Keyfim yerine gelsin neden olmasın yapılan sunumlar pek hoşuma gitti.Şık sunumlarınla bir çorba yaparsın
Ellerine sağlık bacaklı çorba deriz biz buna :)Eki Görüntüle 2105721
Nevoşum yaptım Nevreste
Çorba deyince aklıma miunun çorbalar geliyor artık @MiuLego