- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
Ayy canım ya buradaki heycan tatlı sohbetler yeter dediğin gibi burda olmaktan çok mutluyum :Ama herkes öyle yapmıyor olabilir.
Senin bize öğrettiklerin, tatlı sohbetin yetmez mi
Ben çok memnunum halimden
Aynen canım bunlar bile yeterAyy canım ya buradaki heycan tatlı sohbetler yeter dediğin gibi burda olmaktan çok mutluyum :
Yeni yapılmış ise, tarih yazılı kağıtlı fotoğraf eklenebilir. Sunum tekrarı lazım sadece.Uygun olsaydı kabul edilirdi canım
Kolay çorbalar için bu dediğin kolay olurYeni yapılmış ise, tarih yazılı kağıtlı fotoğraf eklenebilir. Sunum tekrarı lazım sadece.
Sende de iyi azim varmış benim şimdiden hevesim şoolduÇok şanslıyım çok 12. Yarışma sonunda aldımkimse inanamadı
Madalya sahiplerini tüyo vermeye davet ediyoruzÇözen anlatsın
İkinci el olmasına da razıyımBenimkiler eskidi
Sana yenisi lazım
Nörek sen nör0yon?Nörüyonuz gı
Madalya almanın tüyolarının peşindeyiz bacım, ama bizi aydınlatan yok maalesef.Nörüyonuz gı
Olmaz sen kendin alırsınSende de iyi azim varmış benim şimdiden hevesim şooldu
Madalya sahiplerini tüyo vermeye davet ediyoruz
İkinci el olmasına da razıyım
Kelin merhemi olsa başına sürer
Madalya almanın tüyolarının peşindeyiz bacım, ama bizi aydınlatan yok maalesef.
Hiç nörüyüm koca dırdırı dinlerimNörek sen nör0yon?
Tüyo şu;
Madalya almanın tüyolarının peşindeyiz bacım, ama bizi aydınlatan yok maalesef.
O iki dene altın neduuu Nevreste?Kelin merhemi olsa başına sürer
Nasıl aldın anlatsana birazOlmaz sen kendin alırsın
Ne dir gı gocan?Hiç nörüyüm koca dırdırı dinlerim
Benim madalyalar çok eski uzun süredir (ilk kategoriden beri) katılıyorum...O iki dene altın neduuu Nevreste?
2-3 yarışmada daha şansımı denerim, oldu oldu. Olmadı sadece muhabbetlere katılırım. En güzel yani yorumlar zaten.
Şans, talih, kısmetNasıl aldın anlatsana biraz
Ne dir gı gocan?
Ben de olmayan 3 elementŞans, talih, kısmet
İnadına yürü diyorsun yani.Benim madalyalar çok eski uzun süredir (ilk kategoriden beri) katılıyorum...Ama sadece 2 madalyam var...Ben yine de vazgeçmiyorum Ne kadar çabuk pes ediyorsunuz
Erteleme, pes etme, vazgeçme, hareket geç!Ben de olmayan 3 element
Tabi canımİnadına yürü diyorsun yani.