Tabi canım
Yemek pişmiyor mu hergün
Ayda bir yarışmaya özel sunum yapsak ne olur
Azim duvarı delmek falanErteleme, pes etme, vazgeçme, hareket geç!
Tanıdık geldi mi
Azim duvarı delmek falan
Ben de 7.yarışmamda aldım madalyayı.
Altın madalyalı Deynep, işin sırrı neduuu?
Kendi rütbesini yazdımAzim duvarı delmek falan
Anlaştık o zaman
Daha açıklayıcı oldu, teşekkürler Deynep. Şans işi bana uymasa da, deneyeceğim.Ben de 7.yarışmamda aldım madalyayı.
Çekim yakından ,görüntü net,parlak olacak
Yarışma yemeğine bakınca ağzının suları akacak ,iştah çekici olacak
Tadı daha bilindik şeyler olacak
Şans olacak
Bitmez bacım onun dırdırı dul avrat çenesi resmenNasıl aldın anlatsana biraz
Ne dir gı gocan?
Konuyla ilgisi yok ama profil fotonu çok aradın mı?Daha açıklayıcı oldu, teşekkürler Deynep. Şans işi bana uymasa da, deneyeceğim.
Kök salmış bir kadın tohumu. Aslında çok aramadım, ama benimde bir köküm olsun diye savaşıyorum ve onu anlattığını düşünmüştüm.Konuyla ilgisi yok ama profil fotonu çok aradın mı?
Önemli olan senin beğenmen canım,havalar soğuk ya o bakımdan şeyetiydim ,üşütür falanKök salmış bir kadın tohumu. Aslında çok aramadım, ama benimde bir köküm olsun diye savaşıyorum ve onu anlattığını düşünmüştüm.
Beğenmediniz mi gerçekten?
Amin canım, sağolasın.Önemli olan senin beğenmen canım,havalar soğuk ya o bakımdan şeyetiydim ,üşütür falan
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım
DeğiştimKonuyla ilgisi yok ama profil fotonu çok aradın mı?
Güzel olmuş ama çok hüzünlü olmuş.Değiştim
Birkaç tane var, bir bakayım.Güzel olmuş ama çok hüzünlü olmuş.Duygusal ,bekleyiş içinde ,çaresizlik izlenimi olmuş ,daha umut dolu olsa keşke
Şimdi?Güzel olmuş ama çok hüzünlü olmuş.Duygusal ,bekleyiş içinde ,çaresizlik izlenimi olmuş ,daha umut dolu olsa keşke
Bu güzelŞimdi?
Bu güzel