- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.702
Herşey bana engel oluyor bırak yapma diyorAhahaha var bir tuhaflik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşey bana engel oluyor bırak yapma diyorAhahaha var bir tuhaflik
Aynen yaNevo dan Allah razı olsun eşime msj atmadım ona arttığım kadar su 3 gündür
Bak suan kotuyu cagiriyorsunHerşey bana engel oluyor bırak yapma diyor
Evet yine sonlara dugruydu:))Ben tum gün bekledik kategoriyi
sen şanslısın anacim kuş yuvasında da en son tarifi almistin sanki ben mi öyle hatırlıyorum
Bugün herşey ters gitti bir yandan çorbayı yaptım bir yandan ütü yaparken kzimin eli yandı utuyu bırakıp yatak odasının kapısını kapatıp çorbaya bakmaya gittim o arada girmiş odaya elini degdirmisBak suan kotuyu cagiriyorsun
Alti ustu bir corba gunes yok diye corba mi yapmayalim
Bak bana ben hic gunesi yakalayamiyorum sunumlarda girmiyor eve gunes
Güncelleme ile gitti gelecek ins :))Evet yine sonlara dugruydu:))
Madalyamda gitmis nie kaldirildi ki herkesin, bn girmeyeli yine degismis bisiler
Kapilmamis bi tarif bulursam katilcam bakalim
Nevo dan Allah razı olsun eşime msj atmadım ona arttığım kadar su 3 gündür
Geçmiş olsun canım bende bebeğin kini yakmistim fırınin agzini açık birakmistim o da yeni yuruyodu gitmiş elini içine atmış çok içim yanmisti ama geçti gittiBugün herşey ters gitti bir yandan çorbayı yaptım bir yandan ütü yaparken kzimin eli yandı utuyu bırakıp yatak odasının kapısını kapatıp çorbaya bakmaya gittim o arada girmiş odaya elini degdirmis
Bir yandan elini öptüm bir yandan susturdum ://
Ufak ama bayağı ağladı hiç canımı yanmamisti böyle ://
Nerelerdesin hayırsızHayırlı olsun yeni kategori
Yaaa cok uzuldum gecmis olsun yanik icin yumurta aki mi seker mi bir seyler diyorlardi kizlar kesiyormus aciyi diye cok gecmis olsunBugün herşey ters gitti bir yandan çorbayı yaptım bir yandan ütü yaparken kzimin eli yandı utuyu bırakıp yatak odasının kapısını kapatıp çorbaya bakmaya gittim o arada girmiş odaya elini degdirmis
Sen yolla ben düzenlerim problem değil:)Birazdan modem i parcalayacagim tam foto yükleyeceğim internet kopuyor karmakarışık oldu hangini attım hangini sildim beynim yandı
24 kişiye çorba verdim canım aklında varsa söyle olur yada olmaz derim:)Ayy bu sefer katılmak isterim de napicam Ablacım bilemedim :))))
Hani çorba neredeIhhh benden daha çorba çıkmaz
Yawwwwwww nerem tembel benim
Geçmiş olsunBugün herşey ters gitti bir yandan çorbayı yaptım bir yandan ütü yaparken kzimin eli yandı utuyu bırakıp yatak odasının kapısını kapatıp çorbaya bakmaya gittim o arada girmiş odaya elini degdirmis
Çorba gelecek haftayaHani çorba nerede
İyi madem merakla bekleyelimÇorba gelecek haftaya
Evet çok acımasızlar28 sayfa nedir arkadaş, insan acır beeee