Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bak suan kotuyu cagiriyorsun
Alti ustu bir corba gunes yok diye corba mi yapmayalim
Bak bana ben hic gunesi yakalayamiyorum sunumlarda girmiyor eve gunes
Evet yine sonlara dugruydu:))
Madalyamda gitmis nie kaldirildi ki herkesin, bn girmeyeli yine degismis bisiler
Kapilmamis bi tarif bulursam katilcam bakalim
Bak suan kotuyu cagiriyorsun
Alti ustu bir corba gunes yok diye corba mi yapmayalim
Bak bana ben hic gunesi yakalayamiyorum sunumlarda girmiyor eve gunes
Bugün herşey ters gitti bir yandan çorbayı yaptım bir yandan ütü yaparken kzimin eli yandı utuyu bırakıp yatak odasının kapısını kapatıp çorbaya bakmaya gittim o arada girmiş odaya elini degdirmis
Bir yandan elini öptüm bir yandan susturdum ://
Ufak ama bayağı ağladı hiç canımı yanmamisti böyle ://
Evet yine sonlara dugruydu:))
Madalyamda gitmis nie kaldirildi ki herkesin, bn girmeyeli yine degismis bisiler
Kapilmamis bi tarif bulursam katilcam bakalim
Bugün herşey ters gitti bir yandan çorbayı yaptım bir yandan ütü yaparken kzimin eli yandı utuyu bırakıp yatak odasının kapısını kapatıp çorbaya bakmaya gittim o arada girmiş odaya elini degdirmis
Geçmiş olsun canım bende bebeğin kini yakmistim fırınin agzini açık birakmistim o da yeni yuruyodu gitmiş elini içine atmış çok içim yanmisti ama geçti gitti