ee artık kendi kendinin doktoru olmayı öğrenmişsindir canım... her defasında da şunu yap bunu yap demezler ya bazı şeyler için ne yapacağın ne yapman gerektiği bellidir.. onlara uyucaksınDüzenli aldım sakız daha önce önerildi sıvı birikmesi varken hayatım boyunca ztane KKB den yıl boyu en az iki kere sakız çiğne onerisini duyuyorum
Bizim buradaki doktorlar şöyle anlık iyi ediyorlar seni anlık ilaç veriyorlar daha sonra dikkat etmen gerekeni söyleyen yok Alman gereken önlemi anlatan yok ilaç bağımlısı ol ol git yetiyor onlara
Bak hiç antibiyotik aklıma gelmedi doğru oda sebep oluyor bağırsağa :// söylediğin için çok sağol ya dün şondu antibiyotik zatenee artık kendi kendinin doktoru olmayı öğrenmişsindir canım... her defasında da şunu yap bunu yap demezler ya bazı şeyler için ne yapacağın ne yapman gerektiği bellidir.. onlara uyucaksınantibiyotik de bozmuştur senin barsakları.. inşallah en kısa zamanda şifa diliyorum canım.
Canım ishal kullandığın ilaçtan yan etkilerinde yazar zaten yapabilir, üşütmek te yapar genelde üşütünce olurum ben sebepsiz yereBence sebepsiz yani olmaması gerekiyor
Nasılsın canım çok oldu ne zamandır yoksun buralardabizde seni ozledik canım çok iyi yaptın
Patlatcak misin bizlere o güzel ellerinden enfes bi çorba
Allah şifa versin canım beterinden korusunPazara çıkmam lazım soğuk diye sabah okula bile gitmedim
Kulağın teki duymuyor burnum akıyor
Başka agrilarimda var Allah im bundan kötü etmesin her bölgede bir uzuv devre dışı
Amin sağol canım benimAllah şifa versin canım beterinden korusun
Senden çorba isteyen yok beceremezsin zatenİki muhabbet etmeye gelsene
Teşekkür ederim canım.
Keşke alıntın bana ait olaydıDr vitamin ,kan ilaçları verdiyse iştah açıyor genelde.
Ev yapımı lahana turşun varsa patatesle kavurmasını yapabilirsin ,acılı ekşili kısır yiyebilirsin ,yeşilliklere (kıvırcık,roka vs)nar ekşisi döküp yiyebilirsin,acı biber turşusu güzel açar iştahı,ağzımın suyu aka aka yazdım mesajı
Temziliğe giriştim yine
kimin gerçekten sen değil misin o? :)Keşke alıntın bana ait olaydı
Geçmiş olsun güzelim yeşil soğan yemeye çalış iştah açar birde hamur işi yedikçe yedirir..Kızlar merhaba ben geldim sizden fikir, çare istiyorum..
Hastalığım sebebiyle iştahım tamamen kapanmış durumda 15 gündür sadece çorba yiyebiliyorum, ilaç içmesem onu da gözüm görmeyecek eminim ki. Kilo veriyorum , baya verdim.
En sevdiğim şeyleri bile içim almıyor var mı bildiğiniz iştah açan yöntemler, yiyecekler yardımcı olursanız sevinirim. Bir el atın bana
Ya içime sinmeyen tarifler varÇorba yapmıcanmı bize sennn
Sen evde misin artık canım :))Temziliğe giriştim yineşöyle bi süpürem toz alam yemeği ocağa koyam
Bak yiyenler nasıl biliyor bende taze soğan taze sarımsak acı ye dedimGeçmiş olsun güzelim yeşil soğan yemeye çalış iştah açar birde hamur işi yedikçe yedirir..