Afiyet olsun bende ütü yapacağım:)Ben çay içmeye gidiyore
Sağol canımAfiyet olsun bende ütü yapacağım:)
Bende karadenizliyim daYok ondan değil aklıma gelen tek Karadenizli sensin
Geçti artık sen başka çorba aldın:)Bende karadenizliyim da
Pazar utusu malum okullar şükür ben önceden yaptım hazırladım son ana sıkışmadi benim gibi hamarat yok heraldeAfiyet olsun bende ütü yapacağım:)
Yok okul ütüsü değil eşim için ütü yaptım:)Benim vardı 1-2 parça:)Okul formalarını ben son hafta Perşembe yıkamıştım:)Pazar utusu malum okullar şükür ben önceden yaptım hazırladım son ana sıkışmadi benim gibi hamarat yok heralde
2 olacak böyle giderse:)Peki nevreste oylama belli mi 2 ve 3 diyenler daha çok 1 den
İns öyle olsun :))2 olacak böyle giderse:)
Hoşgeldin canımIyi akşamlar, bugün gezdim geldim
Gelene kadar kac kisiyi sattin de heleIyi akşamlar, bugün gezdim geldim
ha okey o zaman eee doğru birinci olmuş o sunum ikinci kim demek lazımTeşekkür ederiz:)
Canım son 3 yapılan çorba yarışmasında yapılan çorbalar 1.oldu.
Yani 1.belli 2.kim deniyor:)
O sebeple iptal ettik:)
Merhaba çorba yapacaksanız bana özelden yazar mısınız görüşelim:)'Tıkliye'yi yapacak olan var mı Şanlıurfa-Birecik yöresinden? :) Yöresel corba deyince aklima ilk o geliyor artik, bir arkadastan öğrenmiştim de.
Merhaba yapmayacagim :) Ben iyi beceremem o isleri sizin gibi :) Ha pardon, eski usul burdan ilan ediliyor gibi hatirladim bi an, ondan sordum, kusura bakmayin. Arkadaslara fikir olur diye yazdim bi yandan da.Merhaba çorba yapacaksanız bana özelden yazar mısınız görüşelim:)
Tamam teşekkür ederiz:)Çorba yapmak isteyen olursa öneririm:)Merhaba yapmayacagim :) Ben iyi beceremem o isleri sizin gibi :) Ha pardon, eski usul burdan ilan ediliyor gibi hatirladim bi an, ondan sordum, kusura bakmayin. Arkadaslara fikir olur diye yazdim bi yandan da.
Baktim corbaya hemen arastirdim, ben ilk kez duydum o corbayi yapan olursa ne guzel olurTamam teşekkür ederiz:)Çorba yapmak isteyen olursa öneririm:)