- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.029
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın ,yeni bir hafta girdik,güzel geçer inşallah
Kuru iftira
Valla de
Bir de yasminle ,Nevoş tıman etiketi yapmışlar ,kim kimin tımanını çekmiş anlayamadım
Az bi bakayım ,neler kaynatmışsınız
Dr vitamin ,kan ilaçları verdiyse iştah açıyor genelde.Kızlar merhaba ben geldim sizden fikir, çare istiyorum..
Hastalığım sebebiyle iştahım tamamen kapanmış durumda 15 gündür sadece çorba yiyebiliyorum, ilaç içmesem onu da gözüm görmeyecek eminim ki. Kilo veriyorum , baya verdim.
En sevdiğim şeyleri bile içim almıyor var mı bildiğiniz iştah açan yöntemler, yiyecekler yardımcı olursanız sevinirim. Bir el atın bana
Günaydınnlarrr herkese mutlu bir hafta diliyorumm... güzel haberler alalım inşalllaahhGünaydın
Uykusuzluk tuhaf bir ishal duymayan kulak daha ne olsun ://Günaydınnlarrr herkese mutlu bir hafta diliyorumm... güzel haberler alalım inşalllaahh
sana noldu kuzum :)
Uyy gecmis olsun.. bol su ic bir de ev yogurdu tuket canim...Uykusuzluk tuhaf bir ishal duymayan kulak daha ne olsun ://
Tüketiyorum daUyy gecmis olsun.. bol su ic bir de ev yogurdu tuket canim...
bizde seni ozledik canım çok iyi yaptınBebiş de iyi olur Allah'ın izniyle. Uzun uzun sağlıklı ömrü olsun İnşaAllah
İyiyim canım çok şükür Özlemişim sizi çook
düzenli alıyor musun ilacını... sakız önerdiler mi sana?Tüketiyorum da
Kulak için doktor kolay kolay geçmeyecek demişti hakikaten antibiyotik bitmeden tekrar duymamaya başladım
Şuan girdim battaniye altına cikasim yok :)
Bence sebepsiz yani olmaması gerekiyor
Yediğin içtiğin bişeyden olmuştur muz varsa ye :)Bence sebepsiz yani olmaması gerekiyor
Düzenli aldım sakız daha önce önerildi sıvı birikmesi varken hayatım boyunca ztane KKB den yıl boyu en az iki kere sakız çiğne onerisini duyuyorumdüzenli alıyor musun ilacını... sakız önerdiler mi sana?
Pazara çıkmam lazım soğuk diye sabah okula bile gitmedimYediğin içtiğin bişeyden olmuştur muz varsa ye :)