Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Kızlar merhaba ben geldim sizden fikir, çare istiyorum..
Hastalığım sebebiyle iştahım tamamen kapanmış durumda 15 gündür sadece çorba yiyebiliyorum, ilaç içmesem onu da gözüm görmeyecek eminim ki. Kilo veriyorum , baya verdim.
En sevdiğim şeyleri bile içim almıyor var mı bildiğiniz iştah açan yöntemler, yiyecekler yardımcı olursanız sevinirim. Bir el atın bana :KK66:
Dr vitamin ,kan ilaçları verdiyse iştah açıyor genelde.
Ev yapımı lahana turşun varsa patatesle kavurmasını yapabilirsin ,acılı ekşili kısır yiyebilirsin ,yeşilliklere (kıvırcık,roka vs)nar ekşisi döküp yiyebilirsin,acı biber turşusu güzel açar iştahı,ağzımın suyu aka aka yazdım mesajı:KK45:

Uyy gecmis olsun.. bol su ic bir de ev yogurdu tuket canim...
Tüketiyorum da

Kulak için doktor kolay kolay geçmeyecek demişti hakikaten antibiyotik bitmeden tekrar duymamaya başladım :KK43:

Şuan girdim battaniye altına cikasim yok :)

E Evvab sözümü tutayım dedim ,olduğu kadar :KK45:

:KK200:Layık değilim sanma şiire şarkıya :KK200:
:KK200:Elbet ilham gelir güzelliğin karşısında:KK200:
:KK200:Yaparsın herkesle sohbet ,arkadaşlık :KK200:
:KK200:Lazımsın bu kategoriye ,kaçma sağa sola :KK200:
Yaaa ne kadar güzel bir şiir buuu anlamlı ve öğretici :KK15: :KK15: Yüreğine sağlıkk ❤ Allah razı olsun ss aldım :)

düzenli alıyor musun ilacını... sakız önerdiler mi sana?
Düzenli aldım sakız daha önce önerildi sıvı birikmesi varken hayatım boyunca ztane KKB den yıl boyu en az iki kere sakız çiğne onerisini duyuyorum

Bizim buradaki doktorlar şöyle anlık iyi ediyorlar seni anlık ilaç veriyorlar daha sonra dikkat etmen gerekeni söyleyen yok Alman gereken önlemi anlatan yok ilaç bağımlısı ol ol git yetiyor onlara :bicak:

Yediğin içtiğin bişeyden olmuştur muz varsa ye :)
Pazara çıkmam lazım soğuk diye sabah okula bile gitmedim

Kulağın teki duymuyor burnum akıyor :KK1:

Başka agrilarimda var Allah im bundan kötü etmesin her bölgede bir uzuv devre dışı :KK70:

X