Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Amin canım çok sağol .olabilir belki de stres tetikliyor.Bana dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur derler .
Ederim tabiki canım. Rabbim tüm hastalara, darda olanlara yardım etsin. İçlerine ferahlık versin. Eşiminde babası kanser. Yarın port takılacak, hergün hastanedeler. Kemoterapi görecek, seni anlıyorum

Çocukların için güçlü olmalısın:)Anne olmayınca ne kadar zor olduğunu sen biliyorsun.Onların sana ihtiyacı var:)
İnşallah olacağım buda gelip geçecek inşallah .Çok sağolun akşam akşam bunalttim sizleride birden sonuçları görünce gene moralim bozuldu ama şimdi daha iyiyim hepinize teşekkürler.
Allah hepinizin sağlığını huzurunu eksik etmesin.

Ederim tabiki canım. Rabbim tüm hastalara, darda olanlara yardım etsin. İçlerine ferahlık versin. Eşiminde babası kanser. Yarın port takılacak, hergün hastanedeler. Kemoterapi görecek, seni anlıyorum
Allah razı olsun canım .Kp de şifalar versin inşallah atlatır.O süreçleri hep yaşadım ben baktım anneme ben ilgilendim hep.

Canım ne zaman daralırsan gel anlat muhabbet edelim.Bizimde problemlerimiz oluyor.Yazınca rahatlıyoruzAblaların,kardeşlerin sayılırız
Amin canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…