Göreceğiz bakalımAynen öyleYeni kategoriye katılırım diyor ama katılmaz
Amin canım benim, hepimiz İnşaAllahİnşaallah hep mutlu sağlıklı ol eşin ile çocukların ile canim
Ederim tabiki canım. Rabbim tüm hastalara, darda olanlara yardım etsin. İçlerine ferahlık versin. Eşiminde babası kanser. Yarın port takılacak, hergün hastanedeler. Kemoterapi görecek, seni anlıyorumAmin canım çok sağol.olabilir belki de stres tetikliyor.Bana dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur derler .
İnşallah olacağım buda gelip geçecek inşallah .Çok sağolun akşam akşam bunalttim sizleride birden sonuçları görünce gene moralim bozuldu ama şimdi daha iyiyim hepinize teşekkürler.Çocukların için güçlü olmalısın:)Anne olmayınca ne kadar zor olduğunu sen biliyorsun.Onların sana ihtiyacı var:)
Gerçekten yapamıyor mu yoksa gaz mı veriyorsun
Hem kolay hem zorGöreceğiz bakalım
Yeni kategori kolay mı zor mu?
Allah razı olsun canım .Kp de şifalar versin inşallah atlatır.O süreçleri hep yaşadım ben baktım anneme ben ilgilendim hep.Ederim tabiki canım. Rabbim tüm hastalara, darda olanlara yardım etsin. İçlerine ferahlık versin. Eşiminde babası kanser. Yarın port takılacak, hergün hastanedeler. Kemoterapi görecek, seni anlıyorum
Yöresel tatlılar yapıldımı onu yapalımHem kolay hem zor
Ne haber kahveci güzeli
Canım ne zaman daralırsan gel anlat muhabbet edelim.Bizimde problemlerimiz oluyor.Yazınca rahatlıyoruzİnşallah olacağım buda gelip geçecek inşallah .Çok sağolun akşam akşam bunalttim sizleride birden sonuçları görünce gene moralim bozuldu ama şimdi daha iyiyim hepinize teşekkürler.
Allah hepinizin sağlığını huzurunu eksik etmesin.
Yok sunum falan dehşet yapıyor, tehlikeli rakipGerçekten yapamıyor mu yoksa gaz mı veriyorsun
Bana kolayından bitane ayır sana zahmetHem kolay hem zor
Hoşgeldin canım nasılsın
Yöresel tatlı var mı:)Yani 30 tane falan:)Yöresel tatlılar yapıldımı onu yapalım
O zaman katılmasınYok sunum falan dehşet yapıyor, tehlikeli rakip
Bana kolayından bitane ayır sana zahmet
Amin canım, sagolasın. İnsanın başına herşey geliyor. Ne yapalım, kaderAllah razı olsun canım .Kp de şifalar versin inşallah atlatır.O süreçleri hep yaşadım ben baktım anneme ben ilgilendim hep.
Profiline baksana:)Gerçekten yapamıyor mu yoksa gaz mı veriyorsun
Ben yapmıştım yöresel tatlı, katmerYöresel tatlı var mı:)Yani 30 tane falan:)
Çok teşekkür ederim gerçekten gönülden iyiki varsinizCanım ne zaman daralırsan gel anlat muhabbet edelim.Bizimde problemlerimiz oluyor.Yazınca rahatlıyoruzAblaların,kardeşlerin sayılırız
Amin canım inşallah
Tamamdır senin tarifi yazdım:)Yok sunum falan dehşet yapıyor, tehlikeli rakip
Bana kolayından bitane ayır sana zahmet