Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Amin sağolasın canım öyle oluyor ne annem ver ne babam böyle en ufak bir hastalıkta bile o kadar yalnız hissediyorum ki sesini duysam bile yeterdi çok hasretim çok.:KK43:
Ben de senin gibiyim canım, sadece eşim ve çocuklarım var desteğim. Bir şekilde yaşayıp gidiyoruz. Rabb'im dermanı olmayan hastalık vermesin yeterki İnşaAllah. Evli misin canım, çocuk var mı?

Geçmiş olsun benim annem öldükten bir iki ay sonra çıktı hiç yoktu .

Bir kaç aydır uğraşıyorum boyle.Ameliyattan da korkarım inşallah ilaçla düzelecek şeyde kalsinda Rabbim beterinden korusun.
Canım tiroit genelde genetik oluyor:KK66:
Nodül yoksa ameliyata gerek yok canım:)Nodül olunca ameliyat yapılıyor.

Ben de senin gibiyim canım, sadece eşim ve çocuklarım var desteğim. Bir şekilde yaşayıp gidiyoruz. Rabb'im dermanı olmayan hastalık vermesin yeterki İnşaAllah. Evli misin canım, çocuk var mı?
Amin canım.
Sanada Rabbim sabır versin. evliyim üç çocuğum var 31 yaşındayım belki daha olgun davranmam gerek ama bazen böyle oluyor işte sen anlarsın ne demek istediğimi.

Amin canım.
Sanada Rabbim sabır versin. evliyim üç çocuğum var 31 yaşındayım belki daha olgun davranmam gerek ama bazen böyle oluyor işte sen anlarsın ne demek istediğimi.
Allah bağışlasın canım:nazar: Anlıyorum tabi ki canım, ara ara bende de oluyor bunalımlar, bana da manevi ablam hep söyler çocukların için mutlu ol diye:)

X