Ben de senin gibiyim canım, sadece eşim ve çocuklarım var desteğim. Bir şekilde yaşayıp gidiyoruz. Rabb'im dermanı olmayan hastalık vermesin yeterki İnşaAllah. Evli misin canım, çocuk var mı?Amin sağolasın canım öyle oluyor ne annem ver ne babam böyle en ufak bir hastalıkta bile o kadar yalnız hissediyorum ki sesini duysam bile yeterdi çok hasretim çok.
Tiroid hormonu fazlalığı canım:)İlaç kullanıyorum.Kullanmadığım dönemde resmen depresyona giriyorum.Bütün her şeyi şaşıyor:)Haşimato ne ki canım
Öyle mi olmuşYok o taşınınca yemek yapmayı unutmuş
Canım benim Rabb'im şifâ versin İnşaAllahTiroid hormonu fazlalığı canım:)İlaç kullanıyorum.Kullanmadığım dönemde resmen depresyona giriyorum.Bütün her şeyi şaşıyor:)
Canım tiroit genelde genetik oluyorGeçmiş olsun benim annem öldükten bir iki ay sonra çıktı hiç yoktu .
Bir kaç aydır uğraşıyorum boyle.Ameliyattan da korkarım inşallah ilaçla düzelecek şeyde kalsinda Rabbim beterinden korusun.
Eşi yapıyormuş çocuklar perişanmışÖyle mi olmuşhazır mı yiyorlarmış yoksa Enişte mi yapıyormuş
Sağol canımCanım benim Rabb'im şifâ versin İnşaAllah
Amin canım.Ben de senin gibiyim canım, sadece eşim ve çocuklarım var desteğim. Bir şekilde yaşayıp gidiyoruz. Rabb'im dermanı olmayan hastalık vermesin yeterki İnşaAllah. Evli misin canım, çocuk var mı?
Sağol canım
rabbim sabır ve şifa versinTahlil sonuclarima baktım şimdide fazla yükselmiş tiroid hormanlarim ilaç dozu fazla geldi galiba.
Kolestrollerde yüksek çıkmış .
bir ayarlayamadik.
Annemi özledim gecicek demesini bana derman olmasını.
İnşallah gerek kalmaz çok sağolunCanım tiroit genelde genetik oluyor
Nodül yoksa ameliyata gerek yok canım:)Nodül olunca ameliyat yapılıyor.
Allah bağışlasın canımAmin canım.
Sanada Rabbim sabır versin. evliyim üç çocuğum var 31 yaşındayım belki daha olgun davranmam gerek ama bazen böyle oluyor işte sen anlarsın ne demek istediğimi.
vahh vahh, durum vahim diyorsunEşi yapıyormuş çocuklar perişanmış
Aynen öylevahh vahh, durum vahim diyorsun
Amin canım çok sağolrabbim sabır ve şifa versinstresten çıkmış olabilir
Kim o 2. RabişAynen öyleYeni kategoriye katılırım diyor ama katılmaz
Çocukların için güçlü olmalısın:)Anne olmayınca ne kadar zor olduğunu sen biliyorsun.Onların sana ihtiyacı var:)Amin canım çok sağol.olabilir belki de stres tetikliyor.Bana dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur derler .
İnşaallah hep mutlu sağlıklı ol eşin ile çocukların ile canimAllah bağışlasın canımAnlıyorum tabi ki canım, ara ara bende de oluyor bunalımlar, bana da manevi ablam hep söyler çocukların için mutlu ol diye:)