İlk sayfaya bu sefer saat eklendi o sebeple yarın gece 23:59 da bitiyor:)Tam emin olamadım da ,sağol canım :))
Tamamdırİlk sayfaya bu sefer saat eklendi o sebeple yarın gece 23:59 da bitiyor:)
Hormon yükselince ilaç yetersiz gelmiş oluyor canımTahlil sonuclarima baktım şimdide fazla yükselmiş tiroid hormanlarim ilaç dozu fazla geldi galiba.
Kolestrollerde yüksek çıkmış .
bir ayarlayamadik.
Annemi özledim gecicek demesini bana derman olmasını.
Gecmiş olsun canım ayarlanır onlar üzülme doktorla görüştün müTahlil sonuclarima baktım şimdide fazla yükselmiş tiroid hormanlarim ilaç dozu fazla geldi galiba.
bir ayarlayamadik.
Gelsin de,nerden gelirse gelsinBeklede bir wcye girsin
Öldu bir sene oldu .Hormon yükselince ilaç yetersiz gelmiş oluyor canım
Rabbim şifa versin.
Annen yaşıyor mu?
Sağol canım inşallah.Cuma gidicem ultrason çektirip sonuçları gösterecem bakalım inşallah ultrason iyi çıkar.Gecmiş olsun canım ayarlanır onlar üzülme doktorla görüştün mü
Öldu bir sene oldu .Ama.benim düşük TSH di.hipertiroidi idi.
Basın sağolsun Allah rahmet eylesin canımSağol canım inşallah.Cuma gidicem ultrason çektirip sonuçları gösterecem bakalım inşallah ultrason iyi çıkar.
Amin canım sağolasın inşallah güzel çıkarBasın sağolsun Allah rahmet eylesin canım
Inşallah sonucların güzel cıkar canım
Allah sabır versin,sağlığına da kavuş bir an önce inşallah canım.Öldu bir sene oldu .Ama.benim düşük TSH di.hipertiroidi idi.
Çok sağolun aminn inşallah.Allah sabır versin,sağlığına da kavuş bir an önce inşallah canım.
Başın sağolsun canım.Allah rahmet eylesinÖldu bir sene oldu .Ama.benim düşük TSH di.hipertiroidi idi.
Kore geldi derken anlamadımKore geldi ya bilmiyor musun abla
Küstün sandım ben deGirmem gerekiyordu yine gitmem lazım herif balıkları almış geliyor Muş salata yapmam lazım hamsi pişecek bugün @deynepnaz ahhh mı etti naptı
Canım Rabb'im acil şifalar versinTahlil sonuclarima baktım şimdide fazla yükselmiş tiroid hormanlarim ilaç dozu fazla geldi galiba.
bir ayarlayamadik.
Amin inşallah sağolun.Başın sağolsun canım.Allah rahmet eylesin
Panik yapma düzelir ,canım bak benimde var bir şekilde düzene giriyor
Benim 18 yıldır var canımAmin inşallah sağolun.
İnşallah düzelir bakalım cuma öğleden sonra gideceğim Dr a ultrason çektirip.
Bakalım ne diyecek .
Amin sağolasın canım öyle oluyor ne annem ver ne babam böyle en ufak bir hastalıkta bile o kadar yalnız hissediyorum ki sesini duysam bile yeterdi çok hasretim çok.Kore geldi derken anlamadım
Küstün sandım ben de
Canım Rabb'im acil şifalar versinAnneciğine de rahmet etsin, mekanı cennet olsun İnşaAllah. Annelerin yokluğuna alışılmıyor...
Haşimato ne ki canımBenim 18 yıldır var canımİlaçlarla bir şekilde düzeliyor.Benim haşimato,Rabbim dermansız dert vermesin
Geçmiş olsun benim annem öldükten bir iki ay sonra çıktı hiç yoktu .Benim 18 yıldır var canımİlaçlarla bir şekilde düzeliyor.Benim haşimato,Rabbim dermansız dert vermesin
Yakın zamanda kilo artışın olduysa kolestrole yükseliş normal. Tiroid düşer merak etmeTahlil sonuclarima baktım şimdide fazla yükselmiş tiroid hormanlarim ilaç dozu fazla geldi galiba.
bir ayarlayamadik.