Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Tahlil sonuclarima baktım şimdide fazla yükselmiş tiroid hormanlarim ilaç dozu fazla geldi galiba.
Kolestrollerde yüksek çıkmış .
bir ayarlayamadik.
Annemi özledim gecicek demesini bana derman olmasını.
Hormon yükselince ilaç yetersiz gelmiş oluyor canım
Rabbim şifa versin.
Annen yaşıyor mu?

Tahlil sonuclarima baktım şimdide fazla yükselmiş tiroid hormanlarim ilaç dozu fazla geldi galiba.
bir ayarlayamadik.
Gecmiş olsun canım ayarlanır onlar üzülme doktorla görüştün mü

Kore geldi ya bilmiyor musun abla
Kore geldi derken anlamadım
Girmem gerekiyordu yine gitmem lazım herif balıkları almış geliyor Muş salata yapmam lazım hamsi pişecek bugün @deynepnaz ahhh mı etti naptı
Küstün sandım ben de

bir ayarlayamadik.
Canım Rabb'im acil şifalar versinAnneciğine de rahmet etsin, mekanı cennet olsun İnşaAllah. Annelerin yokluğuna alışılmıyor...

Kore geldi derken anlamadım

Küstün sandım ben de

Canım Rabb'im acil şifalar versinAnneciğine de rahmet etsin, mekanı cennet olsun İnşaAllah. Annelerin yokluğuna alışılmıyor...
Amin sağolasın canım öyle oluyor ne annem ver ne babam böyle en ufak bir hastalıkta bile o kadar yalnız hissediyorum ki sesini duysam bile yeterdi çok hasretim çok.

Benim 18 yıldır var canımİlaçlarla bir şekilde düzeliyor.Benim haşimato,Rabbim dermansız dert vermesin
Geçmiş olsun benim annem öldükten bir iki ay sonra çıktı hiç yoktu .

Bir kaç aydır uğraşıyorum boyle.Ameliyattan da korkarım inşallah ilaçla düzelecek şeyde kalsinda Rabbim beterinden korusun.

bir ayarlayamadik.
Yakın zamanda kilo artışın olduysa kolestrole yükseliş normal. Tiroid düşer merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…