- 20 Mart 2008
- 140.509
- 210.374
- 60
Tılsım kırmızı da bencede
Hahahh aynen
Ben de var da sadece çorbada kullanabilirim, börek tatlı vs. için yokGidip bakır bişeyler mi alsam bende hiç öyle şeyler yok
Kırmızı iyidirİşin sırrı kırmızı örtüde.
Yemem neysede sunum önemli yani
Bakır her kategoriye uymaz:)Süslü tabaklarda önemli:)Ben de var da sadece çorbada kullanabilirim, börek tatlı vs. için yok
Aynen 2 kaşık birer baharat incik boncuk bu iş tamam
Onlarda hep para Nevoş yaTabak,örtü ve aksesuarlar önemli:)
Ben de var da sadece çorbada kullanabilirim, börek tatlı vs. için yok
Kırmızı iyidirdesemde inanmayın ben siyahçıyım siyah masa örtüm var herkes garipsiyo
Aynen öyle canımOnlarda hep para Nevoş ya
Ohooo ozaman gelecek yarışmalara hiç girmiyeyimBu kategoride önemli olmamış olabilir.Çünkü yöresel çorbalar ama genelde sunum önemli oluyor:)
Ben buraların adamı değilim sanırım sade şıklığı seviyorum tabaklarımda öyle sanırım beni beğenmeyeceklerBakır her kategoriye uymaz:)Süslü tabaklarda önemli:)
Kuru birşeyler olursa yeni kategori tabak rengini ayarladım kafamdaBakır her kategoriye uymaz:)Süslü tabaklarda önemli:)
Ama sunumda iyisin tek sorun ışık ve çekim hatası:)Bu sefer az oy almanın sebebi birazda çok bilinmeyen bir çorba olması:)Bilseler tadını daha çok oy alırdın:)Bak benim çorbada öyle tadı bilinmiyor:)Ohooo ozaman gelecek yarışmalara hiç girmiyeyim
Hehehe bende bende yazın bile siyah giyiyorum kzım 18 aylık oda siyahçı olcakGidip alacan başka çaren yok
Bende siyah severim genelde elbiselerim bile siyahtır
İyi o zaman bende ayarladım:)Kuru birşeyler olursa yeni kategori tabak rengini ayarladım kafamdaKatılırsam yani
Ohooo ozaman gelecek yarışmalara hiç girmiyeyim
Ben buraların adamı değilim sanırım sade şıklığı seviyorum tabaklarımda öyle sanırım beni beğenmeyecekler
Sadelik iyidir canım önemli olan tarzdır:)Ben buraların adamı değilim sanırım sade şıklığı seviyorum tabaklarımda öyle sanırım beni beğenmeyecekler
Abla 1.olalım hediye alalım derken hediye fiyatından fazla gider oluyorGidip alacan başka çaren yok
Bende siyah severim genelde elbiselerim bile siyahtır
Ne ayarladınİyi o zaman bende ayarladım:)