aynen öylede bakalım yeni katagori neler getirirAma sunumda iyisin tek sorun ışık ve çekim hatası:)Bu sefer az oy almanın sebebi birazda çok bilinmeyen bir çorba olması:)Bilseler tadını daha çok oy alırdın:)Bak benim çorbada öyle tadı bilinmiyor:)
Hehehe bende bende yazın bile siyah giyiyorum kzım 18 aylık oda siyahçı olcak
Abla 1.olalım hediye alalım derken hediye fiyatından fazla gider oluyor
Haaa bide kuş biblolarda işe yarıyor bide mum yakacan
Sana güvenerek kapkaranlık bi çekim yaparak katılcam bak abla beni ipe götürmez değilmiÖylre olurmu hiç,bakma sen evimizde ne varsa onları kullandık bizlerde.
Sen katıl ben beğenirim
Bir tane tabak 40-50 lira ablaÇok pahalı bişey almaya gerek yokki canısı.
Evden mutlaka ayarlarsın çok şaşaya gerek yok:)aynen öylede bakalım yeni katagori neler getirir
Siyah candır can,herşeyle kombin yapılabiliyor.
Bende maskülen ayakkabılar var onlarda siyah:))
Ben geçen bir yerde denk geldi indirime koymuşlar bir sürü aldım:)Hepsi tek tek:)Bir tane tabak 40-50 lira abla
Yaa senin için bellidir biz düşünelim acaba ne koyacağız diyeSadece tabakİçine ne koyacağım belli değil
Bizde yeni kategoride sonuncu kim olur diye düşünmeyizMum var yakarımda kuş biblom yok kayınvalidemde muhabbet kuşu var bende onu koyarım hatta yer daha gerçekçi olur
Sana güvenerek kapkaranlık bi çekim yaparak katılcam bak abla beni ipe götürmez değilmi
Yok ya belli değil ne kalırsa onu yaparımYaa senin için bellidir biz düşünelim acaba ne koyacağız diye
Hadi ya ne güzel, burada yok öyle uygun satılan yerBen geçen bir yerde denk geldi indirime koymuşlar bir sürü aldım:)Hepsi tek tek:)
Burada hep dediğin gibi 30-40-50 falandı çok nadir 20 oluyor.Ben tesadüf denk tanesini 7 tlye aldım:)Hadi ya ne güzel, burada yok öyle uygun satılan yer
Nasıl yani kuş koymuyomuydukBizde yeni kategoride sonuncu kim olur diye düşünmeyiz
Sulu ku susuz mu kategori Nevoş onu söyle bariYok ya belli değil ne kalırsa onu yaparım
Bir tane tabak 40-50 lira abla
Ben geçen bir yerde denk geldi indirime koymuşlar bir sürü aldım:)Hepsi tek tek:)
Kapkara dedin ya ondan öyle söyledimNasıl yani kuş koymuyomuydukben burda her söyleneni kafamda biyerlere not alıyorumya sanırım hepsi birbirine girip muhteşem bi giriş yapcam yarışmaya
7tl miBurada hep dediğin gibi 30-40-50 falandı çok nadir 20 oluyor.Ben tesadüf denk tanesini 7 tlye aldım:)
Sulu bence:)Sulu ku susuz mu kategori Nevoş onu söyle bari