Eşim bir gün önce gitti.12 tlye düşmüş.Yarın beraber gidelim dedi gittik 7 ye düşmüş7tl mi
Buradaki pazarda sebzeden kıyafetten başka birşey yok ablaO kadarda değil ya,mesela pazarlarda çok güzel porselen tabaklar satılıyor tanesi 5lira 10 lira filan.
İçelim güzelleşim dmi
Bazen çok uygun tabaklar denk geliyor.
Vallahi abla pek denk gelmiyordu ilk kez denk geldi:)O kadarda değil ya,mesela pazarlarda çok güzel porselen tabaklar satılıyor tanesi 5lira 10 lira filan.
İçelim güzelleşim dmi
Nasıl yani kuş koymuyomuydukben burda her söyleneni kafamda biyerlere not alıyorumya sanırım hepsi birbirine girip muhteşem bi giriş yapcam yarışmaya
Bence ne ya biliyorsun ya senSulu bence:)
Anladım inşallah diğerinde daha iyi olırÖylre olurmu hiç,bakma sen evimizde ne varsa onları kullandık bizlerde.
Sen katıl ben beğenirim
Napalım başka çare yokO kadarda değil ya,mesela pazarlarda çok güzel porselen tabaklar satılıyor tanesi 5lira 10 lira filan.
İçelim güzelleşim dmi
Yok yok ben anladım kk nın tarzınıKapkara dedin ya ondan öyle söyledim
Kafa hepten karıştıBence ne ya biliyorsun ya sen
Senden çok özel sunum bekliyorum yani öyle hissediyorum:)Napalım başka çare yok
Yok yok ben anladım kk nın tarzını
Keşke bulabilsem ben de öyle uyguna:)Eşim bir gün önce gitti.12 tlye düşmüş.Yarın beraber gidelim dedi gittik 7 ye düşmüş
Tabağa gerek yok demi zaten yer de kalmadı bu sunumdaÖrtüyü seriyorsun sağına kuş soluna mum arkaya da mumu ittinmi tamamdır .
Haaaa bide incide olur şöle en siyahından sjskjsksjk
İnşaallah canım:)Keşke bulabilsem ben de öyle uyguna:)
Senden çok özel sunum bekliyorum yani öyle hissediyorum:)
Sayende benim devreler yandı zatenKafa hepten karıştı
BenimdeSayende benim devreler yandı zaten
Buradaki pazarda sebzeden kıyafetten başka birşey yok abla
Vallahi abla pek denk gelmiyordu ilk kez denk geldi:)
Anladım inşallah diğerinde daha iyi olır
Napalım başka çare yok
Yok yok ben anladım kk nın tarzını
Valla bende bilmiyorum burda çok bilinen ttnet falan var ama bunlar bizim buranın zenginlerine ait yerler kablolu değil yanlizOnu duymadım yeni mi çıktı:)
Görüşürüz camımBen kaçtım görüşürüz
Ben kaçtım görüşürüz