- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.677
- 43
2bin 3bin vardır:)Çok fazla aktif olan üye yok zaten:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2bin 3bin vardır:)Çok fazla aktif olan üye yok zaten:))
Evet sen ilk yarışmalarda hemen almıştın 1.lik Ben 1.bile olmadım yedekden aldımBen en baştan beri hep muhteşem sunumlar yapıyorum
Yok ya sunumların o kadar iyi değildi.O zaman çok fazla iyi sunum yapılmıyordu:)Cidden yazmadımEvet sen ilk yarışmalarda hemen almıştın 1.lik Ben 1.bile olmadım yedekden aldım
O zaman yemeğe oy veriliyordu şimdi sunumaYok ya sunumların o kadar iyi değildi.O zaman çok fazla iyi sunum yapılmıyordu:)Cidden yazmadım
Aynen öyle canımO zaman yemeğe oy veriliyordu şimdi sunuma
Yani sunuma çalışalımAynen öyle canım
Yemeği göz önüne koymaya gerek yok azıcık ucundan görünsün yeter Geriye kalan alanı süsle dolduralımAynen öyle canım
AynenYani sunuma çalışalım
2bin 3bin vardır:)
Yemeği göz önüne koymaya gerek yok azıcık ucundan görünsün yeter Geriye kalan alanı süsle dolduralım
Tabi sunum çok önemliBen önerilerde bulunuyorum:)Yani sunuma çalışalım
Gidip bakır bişeyler mi alsam bende hiç öyle şeyler yok
Bence sunumla alakalı değil gibi
Tılsım kırmızı da bencedeBide kırmızı örtü serdinmi bu iş tamam
Bu kategoride önemli olmamış olabilir.Çünkü yöresel çorbalar ama genelde sunum önemli oluyor:)Bence sunumla alakalı değil gibi
Hahahh aynenBide kırmızı örtü serdinmi bu iş tamam
Gidip bakır bişeyler mi alsam bende hiç öyle şeyler yok
Tabak,örtü ve aksesuarlar önemli:)Yemeği göz önüne koymaya gerek yok azıcık ucundan görünsün yeter Geriye kalan alanı süsle dolduralım
Yemek neysede sunum önemli yaniSunumda beraber güxel bir yemek daha muhteşem gözüküyor..