- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.677
- 43
Nasıl gidersin ben sana buraları emanet etmedim mi:)Tamam ya tamam gidiyorum Nevreste sosrarsa biz gönderdik dersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl gidersin ben sana buraları emanet etmedim mi:)Tamam ya tamam gidiyorum Nevreste sosrarsa biz gönderdik dersiniz
Verirsin inşallah, bende dogumdan sonra aldıklarımı verebilirim :)Göstermediğim için diyet yaptığımı söyleyemiyorum kızıyorlar:)
Ben zaten 4-5 kilo fazla çıkıyorum:)
64 olsa yeter:)
Yok şu an ben o nickte birilerini görüyorum ama ben hiç paylaşım yapmamıştım, cilt makyaj falan filan araştırırken girmek içindi sonra ne oldu bilmiyorumHatırlıyorum sanki o nicki.
O zaman azmedip vereceksin :)
Yaş ilerledikçe bişeyler çıkıyor. Rabbim saglık sıhhat versin,beterinden sakınsın
O benimde düşük:)Folic asitte düşük:)İyi durumda olan tek şeyin B12 D vitaminim de düşük
Ben küstürdüm herhaldeNasıl gidersin ben sana buraları emanet etmedim mi:)
Yok şu an ben o nickte birilerini görüyorum ama ben hiç paylaşım yapmamıştım, cilt makyaj falan filan araştırırken girmek içindi sonra ne oldu bilmiyorum
Cocuklara yemek yapcam demisti :))Ben küstürdüm herhalde
Çok bilmişlik tasladım oturdum aşağıYok yok teselli değil vallaha bizde acemilik yaşadık zamaında
Çok bilmişlik tasladım oturdum aşağı
Gidiyorum dedi gitti: (Cocuklara yemek yapcam demisti :))
Gelir birazdan :))Gidiyorum dedi gitti: (
4 mpbs 20 gb 2 günde bitiyor 20 gb 4 hız 1e düşüyorBenim de çok hızlı değil 4 mpbs
226866/Nevoş sen kaçıncı üyesin
Üye sıramızı dedikde toplamda 600.000 üye var .görünüyor benim sıram nasıl 700000 lerde anlamadım :))Üyelikteki sıranızı biliyormusunuz hanımlar
Benim 71.105
Katılanlara tabi ki:)Konudali herkese mi verildi sadece katılanlara verildi sandım ben:)
Gelene kadar kafam takık olur benim şimdiGelir birazdan :))
Yaza doğru veririm:)İnşaallah umarım:)Verirsin inşallah, bende dogumdan sonra aldıklarımı verebilirim :)
Cocuklarım yemek istiyor dedi bak mesajlarına istersen takma bence gelir :))Gelene kadar kafam takık olur benim şimdi