Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Veriyorum ama sen bizi takip etmediğin için kaçırıyorsun:)
Napiym bozuntumu ancak böyle kamufle edeceğimi düşündümHavan batsın emiii
Aramızda 3 sene var abla, kim bilir 3 senede kaç bin kişiden sonra üye olmuşum
Havalar ısınsın toparlarız inşaallah:)
Aynen ablaŞu andada üye sayısı çok fazla ne güzel işte kalabalıklaşıyoruz
İnşallah nevoş
Napiym bozuntumu ancak böyle kamufle edeceğimi düşündüm
Yok canım görüntüleme 150bini geçtiği için vermişti.Sonrakinde 200bin olursa demişti ama olmadı:)Yarışmaya katılanlara vermiş Nevoş yazmış:) Her kategoride verecek mi acaba, öyleyse iyiymiş:)
Aynen abla
Çok zayıflıkta iyi degil, kilolu olmakta. Bence iyisin abla :)Bana göre fazla doğuma bile giderken 60 kiloydum.
55 olsam bana yeter,öncesinde daha fenaydım 45 filan yani..
Ama kesintisiz 19 kategoriye katıldı ve hep muhteşem tarifler ve sunumlar yaptı.Çoktan haketmişti:)Nasıl yani biz hak etmiyor muyuz
Aslında benim 2007 de bi üyeliğim vardı secret garden li falan bişeydi o dursaydı iyi de puanım olurdu hepinizi geçerdim de neyyyseAynen abla
Konudali herkese mi verildi sadece katılanlara verildi sandım ben:)Yok canım görüntüleme 150bini geçtiği için vermişti.Sonrakinde 200bin olursa demişti ama olmadı:)
Çok zayıflıkta iyi degil, kilolu olmakta. Bence iyisin abla :)
Göstermediğim için diyet yaptığımı söyleyemiyorum kızıyorlar:)Söyledi
Maşallah abla, hiç göstermiyorsun. Bende 65 oldum
hedef kaç?
Sağol abla ya beni teselli ediyorsun gibi hissediyorumOlsun güzel oldu
İlk üye olduğumda konuşarın olduğu sayfa sayısı 20 idi,şimdi 10 sayfa ya.
Ben ısararla 21.sayfaya gitmeye çalışmıştım sjskjsksjk yok tabi gelmiyotr sayfa.
@minik meleklerim o kadar katıldı mıAma kesintisiz 19 kategoriye katıldı ve hep muhteşem tarifler ve sunumlar yaptı.Çoktan haketmişti:)
Aslında benim 2007 de bi üyeliğim vardı secret garden li falan bişeydi o dursaydı iyi de puanım olurdu hepinizi geçerdim de neyyyse
O zaman azmedip vereceksin :)Dengem bozuluyordu sürekli tansiyonum düşüyordu,biraz daha vermem lazım 55 olsam yeter bana..
Sen korecan mısın yoksaAslında benim 2007 de bi üyeliğim vardı secret garden li falan bişeydi o dursaydı iyi de puanım olurdu hepinizi geçerdim de neyyyse
Sağol abla ya beni teselli ediyorsun gibi hissediyorum