Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
İkna oldun yani:KK70:
Ama yani ben bikaç aydır üyeyimya işte bilmem kaç beğeni oldu puanın şu diye bildirim geldiğinde benim beğeni sayım o bildirimdekinin nerdeyse iki katıydı ozamanda dedim demekki benim beğendiklerimin sayısı diye, ayyy nasılda kendinden emin bi şekilde deynepnazı bozmuştum :olamaz::olamaz::olamaz::63::KK70:

Ama yani ben bikaç aydır üyeyimya işte bilmem kaç beğeni oldu puanın şu diye bildirim geldiğinde benim beğeni sayım o bildirimdekinin nerdeyse iki katıydı ozamanda dedim demekki benim beğendiklerimin sayısı diye, ayyy nasılda kendinden emin bi şekilde deynepnazı bozmuştum :olamaz::olamaz::olamaz::63::KK70:

Ben bile üye sıralamasını yeni öğrendim :KK53::olamaz:

Ortalardasın sende :KK70:
Aramızda 3 sene var abla, kim bilir 3 senede kaç bin kişiden sonra üye olmuşum:KK70:
:KK70::KK70::KK70:

X