- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
Olur öyle arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur öyle arada
Üye sıramızı dedikde toplamda 600.000 üye var .görünüyor benim sıram nasıl 700000 lerde anlamadım :))
Belki silinen üyeler falan dahil değildir:)Üye sıramızı dedikde toplamda 600.000 üye var .görünüyor benim sıram nasıl 700000 lerde anlamadım :))
Yok kız ben onu demedim:) Minik beni geçtin yazmıştı, sabır-şükür-dua miniğe yazınca ona şaka takıldım benMiniği demiyorum . @gurtmingotam u dedim:)
Yok o geri gelir:)Ben küstürdüm herhalde
İyi tamam o zaman:)Yok kız ben onu demedim:) Minik beni geçtin yazmıştı, sabır-şükür-dua miniğe yazınca ona şaka takıldım ben
Neyse önemli değil sıra:)))Kendi mesajını alıntıla sayfaya dediğim rakam çıkıyor.
Evet üye sayısı
Üyeler:
602.991 gözüküyor.
Neyse önemli değil sıra:)))
Başka bir sebebi olamaz:)Aynen nevoş demiş ya silinen üyelkler filan diye..
Anladım canım:) Daha yeni tanıdığım için bilemedim ben deCocuklarım yemek istiyor dedi bak mesajlarına istersen takma bence gelir :))
Bende cook fazla tanımıyorum ama küsmez sanaAnladım canım:) Daha yeni tanıdığım için bilemedim ben de
Başka bir sebebi olamaz:)
İşte brüt ne bilmiyoruz:)Net üye sayısı 602 bin diyor.
İşte brüt ne bilmiyoruz:)
İlklere göre iyi bayağı ama:) Ben ilk zamanlarımda sürünüyordumİyi tamam o zaman:)
Minik daha yeni sayılır:)O yüzden yiyecek daha çok ekmeği var
Bende cook fazla tanımıyorum ama küsmez sana
Ama aktif çok değil gibi:)Anladım üye sayısı epey fazla herhalde..
Ben en baştan beri hep muhteşem sunumlar yapıyorumİlklere göre iyi bayağı ama:) Ben ilk zamanlarımda sürünüyordum
Ama aktif çok değil gibi:)