Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Yani takipcimmiymissin daha onceden, anlamadim izlenen izleyen diince
Yok dışardan bakıyordum yani hani insan öğrenmeye keşfetmeye callisir ya onu senin profilde yapmıştım diyorum bir daha senin profile bakıp adına falan bakınca animsadim

İş güç arasında bulduğum fırsatlarda damlıyorum Senin işin gücün yok mu kız sabah akşam her daim buradasın
Çocuklar tam gün okulda yemek olduğu sürece sıkıntı yok bir ara gittim geldim ya en son salonu dip köşe sildim süpürdüm ama toz almadım mesela o arada muhtar adayı geldi kağıt bıraktı gitti şimdi gitmem lazım hebeler açmış

Yok dışardan bakıyordum yani hani insan öğrenmeye keşfetmeye callisir ya onu senin profilde yapmıştım diyorum bir daha senin profile bakıp adına falan bakınca animsadim
Anladim simdi yardimci olabilmissem ne mutlu bana, artik disardan izlemekle kalmiosundur heralde

Daha tam adapte olamadım oraya ben burası gibi değil ya
Oranin sohbet bolumu soru cevap kisminda :))
Burayada iyi alismissin, söyle msj gelir gb alt alta siralansa yazilanlar hep sayfa yenilemek zorunda kalioruz bn okuyana yazana kadar iki sayfa ilerlio once hic yetisemiodum simdi az alistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…