Tamam canım söylemem kimseyeAramızda kalsın,soran olursa bilmiyorum dersin
Daha değişik birseyler bulmak lazım :))Ben
Bende gidip su meşhur kırmızı ortuden mi alsam
İlk katılınca hiç oy alamayacağım sandım da ondanÇok güzel oldu,sen biraz olumsuz yaklaşmıştın konuya bak gördünmü gayet güzel gidiyor şimdilik
İlk katılınca hiç oy alamayacağım sandım da ondan
Deynepnazcım sana kötü bi haber vermek istemezdim ama bunu söylemek zorundayım, o beğeniler seni beğenenler değil senin beğendiklerinin sayısı yani sen çok beğenmişsinSenden ümidimi kesip oraya bakıyordum zaten şimdi,yeni aklıma geldi
Bundan sonra kapı gibi raporum var benim ,beni beğenmeyene gösterecem
Deynepnazcım sana kötü bi haber vermek istemezdim ama bunu söylemek zorundayım, o beğeniler seni beğenenler değil senin beğendiklerinin sayısı yani sen çok beğenmişsin
Yok canım o beğeni aldığı beğeni sayısı:)Deynepnazcım sana kötü bi haber vermek istemezdim ama bunu söylemek zorundayım, o beğeniler seni beğenenler değil senin beğendiklerinin sayısı yani sen çok beğenmişsin
Evet ablaÜyelerdeki beğeni demi ..
Sen yanlış biliyorsun kiiDeynepnazcım sana kötü bi haber vermek istemezdim ama bunu söylemek zorundayım, o beğeniler seni beğenenler değil senin beğendiklerinin sayısı yani sen çok beğenmişsin
Hayır canım değil emin ol bi ara ben çok bakmıştım o konuyaYok canım o beğeni aldığı beğeni sayısı:)
Bak şimdi beğenin 5636Hayır canım değil emin ol bi ara ben çok bakmıştım o konuya
Dünkü karı kim kızSen yanlış biliyorsun kiiBeğeniyolar beni işte taam mı Gerçi dünkü karı beğenmediydi ama Onu da Kazen sağolsun beni beğenmedi diye kovdu
Sen yanlış biliyorsun kiiBeğeniyolar beni işte taam mı Gerçi dünkü karı beğenmediydi ama Onu da Kazen sağolsun beni beğenmedi diye kovdu
şimdi bak bikaç beğeni yaptımBak şimdi beğenin 5636
Bana kalpak diyen karıDünkü karı kim kız
Hayır siz durun ben beğeniyim beğeniler karıştıŞimdi Vuslatla beğendik 5639 oldun
Canım beğeni sayına bak beğenildikçe artıyor:) Deynep beğendikçe arttı benim ki:)Hayır canım değil emin ol bi ara ben çok bakmıştım o konuya