- 8 Nisan 2017
- 56.737
- 296.350
ben dikişten hiç anlamam sadece sökük dikebiliyorumKuşlu muşlu hoşuma gitti,kavanozlara dikkatli bakmadım bile
Örtünün sanki kumaşında problem var ,daha canlı olsa daha güzel olur,yapımı kolaya benziyor ,biz bile yapabiliriz de ben Ona hep elimi siler kirletirim
Yarışmaya katılanlara vermiş Nevoş yazmış:) Her kategoride verecek mi acaba, öyleyse iyiymiş:)Çorbaların görüntülemesi abla et yemeklerinde çok görüntülendiği için kazen herkese pro Luk vermişti o yüzden sordum gerçi et yemekleri kaç görüntülendi onu da bilmiyorum ya
1mpbs lik internetle ben beğeni yapamam :51;
AhahahjBeni 3 oyla geçmişin ya sen hani anca beraber kanca beraber demsitik
Bilmem ki :/Yarışmaya katılanlara vermiş Nevoş yazmış:) Her kategoride verecek mi acaba, öyleyse iyiymiş:)
Onu dikemeyenlerds varben dikişten hiç anlamam sadece sökük dikebiliyorum
Bence daha fazla oyu hakediodun canim, en cok senin oylara sasirdimBeni 3 oyla geçmişin ya sen hani anca beraber kanca beraber demsitik
onu dikemeyenler yumurta da kıramıyormuş ama çok şanslı oluyorlarmışOnu dikemeyenlerds var
Nasıl yani biz hak etmiyor muyuzBence daha fazla oyu hakediodun canim, en cok senin oylara sasirdim
gurtmingotam sanada ayri bi sevindim, sonunda oluyo galiba
Benim de çok hızlı değil 4 mpbs1mpbs lik internetle ben beğeni yapamam :51;
Bilmiyor mus kk toygayi ben en başta yüksek gidince oylar katlanır ama işkembe valide ve arabası öne geçer diyordum ama şans canım ya nasıp kısmet :))Bence daha fazla oyu hakediodun canim, en cok senin oylara sasirdim
gurtmingotam sanada ayri bi sevindim, sonunda oluyo galiba
Yok canimNasıl yani biz hak etmiyor muyuz
Mümkün değil yetisemeyiz o sayıyaTenceresiz kaldim anne et yemeklerinin görüntülenme sayısı 156.004:)
Benim ki 72 mbpsBenim de çok hızlı değil 4 mpbs
Aynen öyle herkes el bebek gül bebek bakıyor onlara ://onu dikemeyenler yumurta da kıramıyormuş ama çok şanslı oluyorlarmış
Ben kim one gecer kestiremedim ama senden o sunuma bi 70i beklerdim :))Bilmiyor mus kk toygayi ben en başta yüksek gidince oylar katlanır ama işkembe valide ve arabası öne geçer diyordum ama şans canım ya nasıp kısmet :))
Benden fazla oyun ama sana haketmiyor dediNasıl yani biz hak etmiyor muyuz