- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
Artsa noluyo ki bu sayiMümkün değil yetisemeyiz o sayıya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artsa noluyo ki bu sayiMümkün değil yetisemeyiz o sayıya
Hayat bizi 61 kenaraYok canim
kim kazansa hakedio da sadece az oy aldi bence :))
Ciiiik demedim :))Benden fazla oyun ama sana haketmiyor dedi
Kaç lira ?Benim ki 72 mbps
Takılıyorum canımDediğin gibi katılan herkes hak ediyorYok canim
kim kazansa hakedio da sadece az oy aldi bence :))
Az daha zorla olur belkiMümkün değil yetisemeyiz o sayıya
SöylediSöyleyimmi
Söylecem az sonra
Maşallah abla, hiç göstermiyorsun. Bende 65 oldum67 olmuşum
hedef kaç?Çok kilo
Hani biz et yemeklerinde pro Luk aldık ya belki öyle bir şans doğar diye uğraşıyoruz ama olmayacak sanki kk ete bayiliyormusArtsa noluyo ki bu sayi
Beraber zorlayaylim yanlız olmuyorTakılıyorum canımDediğin gibi katılan herkes hak ediyor
Az daha zorla olur belki
Yetişiriz 2 günde cook konusuruzMümkün değil yetisemeyiz o sayıya
Hmm bn o zmnlar yoktum bilemiorum :))Hani biz et yemeklerinde pro Luk aldık ya belki öyle bir şans doğar diye uğraşıyoruz ama olmayacak sanki kk ete bayiliyormus
Söyledi
Maşallah abla, hiç göstermiyorsun. Bende 65 oldum
hedef kaç?
Benden fazla oyun ama sana haketmiyor dedi
Sınırsız 75tlKaç lira ?
Aklıma geldi geçen ben senin diğer tarafta yemeklerine bakıyordum hatta izlenenler izleyenlere vs adı her neyse senin profilinde bakmistim çok çok eskiden seni eskiden dışardan izliyormusum yaniCiiiik demedim :))
Benim de sınırsız 45
Sınırsız 75tl
AblaTiwim gelmiş
Sen neden takilmiyorsun artık burda eskiden hep burdaydij sanki :/
Yani takipcimmiymissin daha onceden, anlamadim izlenen izleyen diinceAklıma geldi geçen ben senin diğer tarafta yemeklerine bakıyordum hatta izlenenler izleyenlere vs adı her neyse senin profilinde bakmistim çok çok eskiden seni eskiden dışardan izliyormusum yani
İş güç arasında bulduğum fırsatlarda damlıyorum Senin işin gücün yok mu kız sabah akşam her daim buradasınBeraber zorlayaylim yanlız olmuyor
O olmasa sayfa bile ilerlemiyo :))İş güç arasında bulduğum fırsatlarda damlıyorum Senin işin gücün yok mu kız sabah akşam her daim buradasın
Öyle görünüyor canım 19. Ay aldı kırılması ama olsun geç olsun güç olmasın darısı madalyasız olan arkadaşlarıma inşallah
inşallah canım hayırlısıBence daha fazla oyu hakediodun canim, en cok senin oylara sasirdim
gurtmingotam sanada ayri bi sevindim, sonunda oluyo galiba