Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 oy nedir ya-Mavi profilime aldın mı yarışmayı diye sordun ya buradan yazayım cevabı
Tabii ki aldım ,benden kaçar mıBirinciyim
Sondan birinci ama
6 oy nedir ya
Seni sevmiiilerrrr
Beğeni satın almışKızlar raporumu gösterme zamanı geldi
Şimdi buradan çıkınca yukarıya üyelere tıkla,en fazla beğeni alan üyelerde bil bakalım kim varBeeeen Telim yanımda olsaydı ekran fotosu atardım ,gerçi orada bile listenin sonundayım
Beğeni satın almış
O nedir ya öyle birşeymi var :)
En popüler üyeler mi
Kimler kimler var merak ettim :)
Tesekkur ederim ablacimOyumu verdim şimdi,hepside harikaydı ellerinize sağlık hanımlar.
Valide Sultan çorbasıyla Smile Forever
Ayran Aşı çorbasıylada @Jenna _16
Tesekkur ederim ablacim
Rica ederim ne demek,çok beğendim çorbayı sunumda güzeldi.
Ne görüntülenmesi bu merak ettimTenceresiz kaldim anne 137.000 kez görüntülenmiş
Ben varım,beni bil yeterBeğeni satın almış
O nedir ya öyle birşeymi var :)
En popüler üyeler mi
Kimler kimler var merak ettim :)
Bu topiğin kac kişi tarafından görüntülendiğini gösteriyor :))Ne görüntülenmesi bu merak ettim
Hem ana diyorsun hem dil çıkarıyorsun?
Baktım şimdi ben de:)Bu topiğin kac kişi tarafından görüntülendiğini gösteriyor :))
Tenceresiz kaldim anne sormustuda bakıp söyledim :)))
Affet ana ogretseydin sende dil cikarilmayacagini cocuuunaHem ana diyorsun hem dil çıkarıyorsun?
Çorbaların görüntülemesi abla et yemeklerinde çok görüntülendiği için kazen herkese pro Luk vermişti o yüzden sordum gerçi et yemekleri kaç görüntülendi onu da bilmiyorum yaNe görüntülenmesi bu merak ettim
Beni 3 oyla geçmişin ya sen hani anca beraber kanca beraber demsitikBaktım şimdi ben de:)