- 20 Mart 2008
- 140.584
- 210.697
- 60
Yaşlılık işte kız
Yaşlı değiliz biz daha genciz:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşlılık işte kız
Yok her yerde yapıyor mesela watsao grubunda da grup bilgisine giriyor en üstte bildirim geldiyse onu aciyor falan en üstte ne var oraya tiklaniyor gibi oluyorTenceresiz kaldim anne sadece bu sitede mi yapıyor, geçmişi çerezleri falan sil canım belki düzelir, virüs mü girdi acaba
Zaten cemaat ben gibi olursa yandın, kişi kendinden bilir işi benim burnuma tütüyor, ama görmezsem sıkıntı olmuyor. Sadece yarışmaya bakarım oy verip çıkarım.Cemaatimi getirmiyorum buraya
Hersey kisinin kendinde bitiyor canım ben sohbet için geliyorum buraya :)
Hiç sorma aynı senin gibiler gecen bir börek konusu acıldı tüm takım acıktı :))Zaten cemaat ben gibi olursa yandın, kişi kendinden bilir işi benim burnuma tütüyor, ama görmezsem sıkıntı olmuyor. Sadece yarışmaya bakarım oy verip çıkarım.
Ne kadar güzel aşure ,keşke benim olsa
Hiç sorma aynı senin gibiler gecen bir börek konusu acıldı tüm takım acıktı :))[/QUOTE
Bu son 2 ay ben sapıttım, sen gibiydim öncesin de ama o elimmm kaza ne ara oldu anlamadım. Şimdi gözüm dönüyor
mis gibi gozukuyor ellerine saglik tamda acikmisken bu hic ii olmadi ama
Çok teşekkür ederim ,buyrun gelin adıyaman nemrut turu yapınValide Sultan, meyir çorbalari ve 3. hakkimiz olsaydi kara çorba :)) Adiyaman'i henuz görememiş olsam da bu forumda bazi ön bilgiler edindim NAVLEE @yorgun anneanne
Hiç yaşlanmamış ama hâlâ kelFotonun altına yazın mesajı:))
Nevriye getirdi corcu
Ekran kayması olabilir o zaman, ya da virüs girmiştir.Yok her yerde yapıyor mesela watsao grubunda da grup bilgisine giriyor en üstte bildirim geldiyse onu aciyor falan en üstte ne var oraya tiklaniyor gibi oluyor
Hiç yaşlanmamış ama hâlâ kel
Kellik onun genlerinde var aplası çok yakışıyor kaytan bıyıklıma
Yok abla ona bakmadan geçtim İlk gösterdiğinde bir süre gözümün önünden gitmedi Rüyama falan girer görmesemde olur onuAnasıda var corciye gördün demi
Yok abla ona bakmadan geçtim İlk gösterdiğinde bir süre gözümün önünden gitmedi Rüyama falan girer görmesemde olur onu
Ucundan azıcık baktım fazlasına kalbim dayanmazGör valla bayılırsın çok sevecendir kendileri
Cook iyiymiş ama ben mapusa düşünce börek getirecek banaUcundan azıcık baktım fazlasına kalbim dayanmaz
Ben o böreği yiyemem iştahım kaçarCook iyiymiş ama ben mapusa düşünce börek getirecek bana