Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok her yerde yapıyor mesela watsao grubunda da grup bilgisine giriyor en üstte bildirim geldiyse onu aciyor falan en üstte ne var oraya tiklaniyor gibi oluyor
Zaten cemaat ben gibi olursa yandın, kişi kendinden bilir işi benim burnuma tütüyor, ama görmezsem sıkıntı olmuyor. Sadece yarışmaya bakarım oy verip çıkarım.
Zaten cemaat ben gibi olursa yandın, kişi kendinden bilir işi benim burnuma tütüyor, ama görmezsem sıkıntı olmuyor. Sadece yarışmaya bakarım oy verip çıkarım.
Hiç sorma aynı senin gibiler gecen bir börek konusu acıldı tüm takım acıktı :))[/QUOTE
Bu son 2 ay ben sapıttım, sen gibiydim öncesin de ama o elimmm kaza ne ara oldu anlamadım. Şimdi gözüm dönüyor
Valide Sultan, meyir çorbalari ve 3. hakkimiz olsaydi kara çorba :)) Adiyaman'i henuz görememiş olsam da bu forumda bazi ön bilgiler edindim NAVLEE@yorgun anneanne
Yok her yerde yapıyor mesela watsao grubunda da grup bilgisine giriyor en üstte bildirim geldiyse onu aciyor falan en üstte ne var oraya tiklaniyor gibi oluyor