- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi aksamlarBende kaçtım iyi akşamlar herkese görüşürüz
3-5 ayda bir geliyor abla rabia01 Başka paylaşım alanlarından dürtünce geliyorÇok tatlı ayolll
Nerde sahi o ispikçi rabiş hiç görmiyorum artık gelsin öptürcem onuda
Sağol canımKolay gelsin
Pırasayla makarna yaptım canım, yanına da yeşil salata:)Ne yapican canim? Bende bilemedim ne yapsam 1 saate :)
Özel kanalların hiçbirini izlemiyorum:)Eki Görüntüle 2239675 izleyen varmi.
İyi akşamlar ablaBende kaçtım iyi akşamlar herkese görüşürüz
Güzelmiş :))
Tv hiç izlemiyorum . Ne dizi,ne programlarEki Görüntüle 2239675 izleyen varmi.
Cuk demiş ,oturtmuş
Hastayım canımNasılsın Zipzip- ?:)
Sen de mi hastasın canım ? Ben de aynı durumdayım,kuru öksürük,içim çıktıHastayım canım
Bol limonlu yesilcay yaptım içiyorum :)
Sen nasılsın :)
Corciyeyi Allah kahretmeye yemek yiyemez oldum öğleden beri bide Zipzip- elinden börek yiyecek bırak yüzüne peçe örtmeyi kafasına poşet geçirse yine yememAnasıda var corciye gördün demi
Cook iyiydim pazar günü öğlen bir anda basladı hastalık bendede aynı sekilde hem burnum akıyor öksürük de yeni basladı gecmiş olsun canımSen de mi hastasın canım ? Ben de aynı durumdayım,kuru öksürük,içim çıktı
Mapusa düşünce getiriyormus kız bende düşmücem için sıkıntı yok yaniCorciyeyi Allah kahretmeye yemek yiyemez oldum öğleden beri bide Zipzip- elinden börek yiyecek bırak yüzüne peçe örtmeyi kafasına poşet geçirse yine yemem
Geçmiş olsun canımCook iyiydim pazar günü öğlen bir anda basladı hastalık bendede aynı sekilde hem burnum akıyor öksürük de yeni basladı gecmiş olsun canım
Sana da çok geçmiş olsun canım,bir an önce iyileşelim,uyku falan kalmadı Aniden geliyor hepCook iyiydim pazar günü öğlen bir anda basladı hastalık bendede aynı sekilde hem burnum akıyor öksürük de yeni basladı gecmiş olsun canım
Tesekkur ederim canimGeçmiş olsun canım
Saol canım benim inşallah iyileşiriz bir an önceSana da çok geçmiş olsun canım,bir an önce iyileşelim,uyku falan kalmadı Aniden geliyor hep
Ayva kabuğu,ıhlamur,zencefil,karanfil kaynatıp içsen öksürüğe çok iyi geliyo,sana da geçmiş olsun canımSen de mi hastasın canım ? Ben de aynı durumdayım,kuru öksürük,içim çıktı