- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Börek cook güzeldir belkiBen o böreği yiyemem iştahım kaçar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Börek cook güzeldir belkiBen o böreği yiyemem iştahım kaçar
Yüzüne peçe takarsa belkiBörek cook güzeldir belki
Tamam söyleriz gelirken peceli gelsinYüzüne peçe takarsa belki
O zaman olurTamam söyleriz gelirken peceli gelsin
Ucundan azıcık baktım fazlasına kalbim dayanmaz
Abla corcun annesi @rabia01 i öpsün ona göster
Kolay gelsinBen yemek hazırlamaya gideyim
Ne yapican canim? Bende bilemedim ne yapsam 1 saate :)Ben yemek hazırlamaya gideyim
Ne yapican canim? Bende bilemedim ne yapsam 1 saate :)
Kuzu da makarna dedi ama cacik guzel olurdu salatalik yok 11.95ti silor :/Kıymalı makarna yaptım bende,yanına salata yada cacık yapacağm.
Kuzu da makarna dedi ama cacik guzel olurdu salatalik yok 11.95ti silor :/
Ohh mis kiymali afiyetler olsun :)
Onu duymadim.. belli marketlerde mi var? Biz ankara kullaniyoruz.. 1.75ti en son 2.15 mi neydi.. indirim gormus 5 6 tane aldim cesitlerden:)Mersi taglitella diye makarna var ondan yaptım.
Onu duymadim.. belli marketlerde mi var? Biz ankara kullaniyoruz.. 1.75ti en son 2.15 mi neydi.. indirim gormus 5 6 tane aldim cesitlerden:)
Eki Görüntüle 2239675 izleyen varmi.
Bende nadir bakarim ama bi olay dikkat cekti genclerle ilgili .Hayır izlemiyorum..
Bende hiç izlemiyorum bu programlarıEki Görüntüle 2239675 izleyen varmi.
Bende nadir bakarim ama bi olay dikkat cekti genclerle ilgili .
Oraya da gideriz hic dikkatimi cekmemis.. bi daha gittigimde bakiyim.. bi de baharatli patates surdum firina..yeter napim:)Arbellanın makarnası bu,migrosta filan bulabiliyoruz arada.
Oraya da gideriz hic dikkatimi cekmemis.. bi daha gittigimde bakiyim.. bi de baharatli patates surdum firina..yeter napim:)