Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Hakaret polemik olmadıkça gayet düzgün seviyeli yazmamız gerekiyor.
Gerçi arada damara basanlarda oluyor..
Anladım canım. BDV bayağı tehlikeliymiş. Oralarda fazla dolaşmayim. Ekşi sözlükte bayağı makaraya almışlar o bölümü....merak edip girmişliğim var.:KK14: içimdeki öküze oha deyip oturayım oturduğum yerde...:kızgın:

Anladım canım. BDV bayağı tehlikeliymiş. Oralarda fazla dolaşmayim. Ekşi sözlükte bayağı makaraya almışlar o bölümü....merak edip girmişliğim var.:KK14: içimdeki öküze oha deyip oturayım oturduğum yerde...:kızgın:

Hepimiz yazıyoruz o bölüme,dediğim gibi hakaret polemik olmadıkça sorun olmuor..
İşi azıtanlarda yok değil yani..

Tabi tabi git aşure kaç kalori farkındasın inşallah, bir de yemek topiğinde canım çekmiyor dersin.
Arkadaş burası günaha davet gibi. Çorbalar bile masum değil
Gidip yiyemiyecegim için demesi kolay tabiki canım ben evde tatlı olunca yemiyorum ki annem sürekli kabak tatlısı yapıyor hiç yemem ki :)
Corbalar masum degil evet cook güzel duruyolar ama onlarıda yapmam :))
Ben yemek görünce acıkmam ki canım :))

Gidip yiyemiyecegim için demesi kolay tabiki canım ben evde tatlı olunca yemiyorum ki annem sürekli kabak tatlısı yapıyor hiç yemem ki :)
Corbalar masum degil evet cook güzel duruyolar ama onlarıda yapmam :))
Ben yemek görünce acıkmam ki canım :))
Ben baktım dayanamıyorum, elinize kolunuza sağlık.
Löp löp et, pıt pıt yağ olsun.
Kaçtım ben.
Oy verdim, tek oy verip kapamışım yanlışlıkla ilk oyum çiçek bamya, ammmmaaaa o üstündeki yağa ekmek banmak istedim offffff offfff

X