Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ellerine sağlık canım. Cumartesi misafirim var ben de bugün buğdayıni haşladım. Tesadüfe bakar mısın buzlukta nohutum fasulyem de var...Afiyetle yiyin.Bereketli olsun.
Tabi tabi git aşure kaç kalori farkındasın inşallah, bir de yemek topiğinde canım çekmiyor dersin.
Arkadaş burası günaha davet gibi. Çorbalar bile masum değil
Tabi tabi git aşure kaç kalori farkındasın inşallah, bir de yemek topiğinde canım çekmiyor dersin.
Gidip yiyemiyecegim için demesi kolay tabiki canım ben evde tatlı olunca yemiyorum ki annem sürekli kabak tatlısı yapıyor hiç yemem ki :)
Corbalar masum degil evet cook güzel duruyolar ama onlarıda yapmam :))
Ben yemek görünce acıkmam ki canım :))
Gidip yiyemiyecegim için demesi kolay tabiki canım ben evde tatlı olunca yemiyorum ki annem sürekli kabak tatlısı yapıyor hiç yemem ki :)
Corbalar masum degil evet cook güzel duruyolar ama onlarıda yapmam :))
Ben yemek görünce acıkmam ki canım :))
Ben baktım dayanamıyorum, elinize kolunuza sağlık.
Löp löp et, pıt pıt yağ olsun.
Kaçtım ben.
Oy verdim, tek oy verip kapamışım yanlışlıkla ilk oyum çiçek bamya, ammmmaaaa o üstündeki yağa ekmek banmak istedim offffff offfff
Ben baktım dayanamıyorum, elinize kolunuza sağlık.
Löp löp et, pıt pıt yağ olsun.
Kaçtım ben.
Oy verdim, tek oy verip kapamışım yanlışlıkla ilk oyum çiçek bamya, ammmmaaaa o üstündeki yağa ekmek banmak istedim offffff offfff