- 20 Mart 2008
- 140.589
- 210.718
- 60
Maşallah
Teşekkürler:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah
Anladım canım. BDV bayağı tehlikeliymiş. Oralarda fazla dolaşmayim. Ekşi sözlükte bayağı makaraya almışlar o bölümü....merak edip girmişliğim var. içimdeki öküze oha deyip oturayım oturduğum yerde...Hakaret polemik olmadıkça gayet düzgün seviyeli yazmamız gerekiyor.
Gerçi arada damara basanlarda oluyor..
Ellerine sağlık canım. Cumartesi misafirim var ben de bugün buğdayıni haşladım. Tesadüfe bakar mısın buzlukta nohutum fasulyem de var...Afiyetle yiyin.Bereketli olsun.Kızlar aşure yaptım gelin yiyelim
Birde çemen yaptım mutfaktan
Çıkamadım bu gün
Anladım canım. BDV bayağı tehlikeliymiş. Oralarda fazla dolaşmayim. Ekşi sözlükte bayağı makaraya almışlar o bölümü....merak edip girmişliğim var. içimdeki öküze oha deyip oturayım oturduğum yerde...
Tabi tabi git aşure kaç kalori farkındasın inşallah, bir de yemek topiğinde canım çekmiyor dersin.Ellerine sağlık asure için gelirim
Cemen kokusu hep agır gelmistir bana :))
Tabi tabi git aşure kaç kalori farkındasın inşallah, bir de yemek topiğinde canım çekmiyor dersin.
Arkadaş burası günaha davet gibi. Çorbalar bile masum değil
Gidip yiyemiyecegim için demesi kolay tabiki canım ben evde tatlı olunca yemiyorum ki annem sürekli kabak tatlısı yapıyor hiç yemem ki :)Tabi tabi git aşure kaç kalori farkındasın inşallah, bir de yemek topiğinde canım çekmiyor dersin.
Arkadaş burası günaha davet gibi. Çorbalar bile masum değil
Ablaaaaaaa dayanamam ben böyle topikler yasaklansın, gidelim diyet topiğine 3 leblebi 2 takoz. Yaz geliyor yumurta totişe dayandıSadece çorbamı hele o börekler yokmu o börekler
Kahve yapıcam simdi kahve içecegim :)))Kizlar nasil gidiy napiyonuz bakim.
Gelmedin ki diyet topiğinede canımAblaaaaaaa dayanamam ben böyle topikler yasaklansın, gidelim diyet topiğine 3 leblebi 2 takoz. Yaz geliyor yumurta totişe dayandı
Ben baktım dayanamıyorum, elinize kolunuza sağlık.Gidip yiyemiyecegim için demesi kolay tabiki canım ben evde tatlı olunca yemiyorum ki annem sürekli kabak tatlısı yapıyor hiç yemem ki :)
Corbalar masum degil evet cook güzel duruyolar ama onlarıda yapmam :))
Ben yemek görünce acıkmam ki canım :))
Aman bizim geyik topiği sanki farklı mı diyet topiğinden farkı yok maşallahGelmedin ki diyet topiğinede canım
Doracım gelme sen buralara :)))Ben baktım dayanamıyorum, elinize kolunuza sağlık.
Löp löp et, pıt pıt yağ olsun.
Kaçtım ben.
Oy verdim, tek oy verip kapamışım yanlışlıkla ilk oyum çiçek bamya, ammmmaaaa o üstündeki yağa ekmek banmak istedim offffff offfff
Zaten geyik topiğinin cogunu diyet grubundakiler olusturuyor mecbur diyet modunda oluyoruz :)))Aman bizim geyik topiği sanki farklı mı diyet topiğinden farkı yok maşallah
Ablaaaaaaa dayanamam ben böyle topikler yasaklansın, gidelim diyet topiğine 3 leblebi 2 takoz. Yaz geliyor yumurta totişe dayandı
Afiyet olsun kuzu banada yap:)))Kahve yapıcam simdi kahve içecegim :)))
Aman abla fazla olunca acayip gaz yapıyor, ben yarım çay bardağını tüm güne yayıyorum.Yoldan çıkartıyorlar zaten bizi,leblebi diyince onu denedim bir gün fazla kaçırdım öldüm midemin ağrısından
Aman abla fazla olunca acayip gaz yapıyor, ben yarım çay bardağını tüm güne yayıyorum.
Bunun bir de gecesi, hatta zavallı kocası var
Gel yapayım canım içelimAfiyet olsun kuzu banada yap:)))