- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Ya bu corc emmi degil mi
İkimizden başkası kullanamıyor.Hanım ablam zimmetlemişBen tanıstımHanimKelesimiGetir ablam tanıstırdı :)))))
Evet kız bakmaya gelmişYa bu corc emmi degil mi
Kibar ol diyosun yani aplaaaÖnümden çekilir miisiniz rica etsemÇekil dedim
Mapusa düşersem diye tanıstırmıstı
Corc emmiyi biz niye kullanamiyoz, yooksa bizi begenmiyor muEvet kız bakmaya gelmiş
Yok ya sonra bende kibarlığı bıraktımKibar ol diyosun yani aplaaa
O beni dun gece geyik topigine musallat etti, cok heyecanladim ilk defa yazdim oraya, hatta ordan anne babamada selam soyledim
Corc orada sizi bekliyorMapusa düşersem diye tanıstırmıstı
Hanım abla kendine saklıyor.Corc emmiyi biz niye kullanamiyoz, yooksa bizi begenmiyor mu
Yok canım ben Malatyalıyım:)Nevreste abla sende azerilik var mı ? Nickinle kendi ismin aynı mı bilmiyorum ama Nevreste ismini hep azerilerde duydum
Düşersem bir gün tanısırızCorc orada sizi bekliyor
Geyik topiklerine hic ugramadim ben, kk ya uye olma sebebim gebelikti, ordan yemek topiklerine salca oldum, ordan diyet topiklerine dadandim derken bir geyigim eksiktiYok ya sonra bende kibarlığı bıraktım
Hadi ya hiç yazmamışmıydın:)
Aşkolsun buradan selam gönderdin yok mu dedik
Ben geyiklerde çok gezerdim sonra buraya düştümGeyik topiklerine hic ugramadim ben, kk ya uye olma sebebim gebelikti, ordan yemek topiklerine salca oldum, ordan diyet topiklerine dadandim derken bir geyigim eksiktihayatim geyik olmus benim
Amca değil CorcGörmedim ablaaa kim bu amca
Al senin olsun yıllardır taliplisi çıkmadıcorc emmi isterim bananaeeee
Evet iste hayatimda eksiklik yok ki burda oldugum icin.Ben geyiklerde çok gezerdim sonra buraya düştümEski geyikçilerdenim belli oluyordur Yani burasıda geyik gibi olduğu için problem olmuyor:)