Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Kibar ol diyosun yani aplaaa
O beni dun gece geyik topigine musallat etti, cok heyecanladim ilk defa yazdim oraya, hatta ordan anne babamada selam soyledim
Yok ya sonra bende kibarlığı bıraktım
Hadi ya hiç yazmamışmıydın:)
Aşkolsun buradan selam gönderdin yok mu dedik

Yok ya sonra bende kibarlığı bıraktım
Hadi ya hiç yazmamışmıydın:)
Aşkolsun buradan selam gönderdin yok mu dedik
Geyik topiklerine hic ugramadim ben, kk ya uye olma sebebim gebelikti, ordan yemek topiklerine salca oldum, ordan diyet topiklerine dadandim derken bir geyigim eksikti hayatim geyik olmus benim

Geyik topiklerine hic ugramadim ben, kk ya uye olma sebebim gebelikti, ordan yemek topiklerine salca oldum, ordan diyet topiklerine dadandim derken bir geyigim eksikti hayatim geyik olmus benim
Ben geyiklerde çok gezerdim sonra buraya düştümEski geyikçilerdenim belli oluyordurYani burasıda geyik gibi olduğu için problem olmuyor:)

Ben geyiklerde çok gezerdim sonra buraya düştümEski geyikçilerdenim belli oluyordurYani burasıda geyik gibi olduğu için problem olmuyor:)
Evet iste hayatimda eksiklik yok ki burda oldugum icin.
Ama tutup bi bdv de bu muhabbetleri yapamam, o zaman mecbur giderdim geyige, ama gerek kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…