Merhaba canım. Teşekkür ederim. Gördüğüm yerde ağzıma biber sürerim bundan sonraSikayet edelim demek abla, merhaba bu arada
Acemilik, muhabbet bol ve tatlı olunca deynepnaz a yakıştırmış olmalıyım.Yetişememe sıkıntımız olsa da burası çok eğlenceli ablaa demibu arada deynepnaz değil " " bu emojinin mucidi Nevreste ablaymış kızlar öyle demişti
Dilber Ay'in corc emmi versiyonuymuş...
Bende dedim hanım ablaya korktum corcdan :)))Ben korktuğum için hiç düşmedim
Aynen canım bende burası olmasa en çok geyik topiclerinde gezerdim:)Evet iste hayatimda eksiklik yok ki burda oldugum icin.
Ama tutup bi bdv de bu muhabbetleri yapamam, o zaman mecbur giderdim geyige, ama gerek kalmadi
Viiirrr apla viir, sarip sarmalar bagrima basarimAl senin olsun yıllardır taliplisi çıkmadı
O zaman uslu olalımBende dedim hanım ablaya korktum corcdan :)))
Bir gün ban yersem yalnız bırakmayın beni :)))))
Aman senin olsunViiirrr apla viir, sarip sarmalar bagrima basarim
Sizde tatlı olunca muhabbette tatlı tatlı oluyorMerhaba canım. Teşekkür ederim. Gördüğüm yerde ağzıma biber sürerim bundan sonra
Acemilik, muhabbet bol ve tatlı olunca deynepnaz a yakıştırmış olmalıyım.
Dilber Ay'in corc emmi versiyonuymuş...
Usluyum zaten gitmiyorum burdan baska yereO zaman uslu olalım
Aferin sana bende öyle yapıyorum.Çok usluyumUsluyum zaten gitmiyorum burdan baska yere
Haniiii nerdeeeee gelmedi, eve mi kargoladinAman senin olsun
Bu Corc emmi ortalığa çıkınca pek hayra alamet şeyler olmuyo sanırım,tırsmalımıyımO zaman uslu olalım
Kocana ne hesap vereceksinHaniiii nerdeeeee gelmedi, eve mi kargoladin
Bende cok usluyum hic ban yemedimAferin sana bende öyle yapıyorum.Çok usluyum
Akıllı olmayanlar mapusa düşünce Corc karşılıyormuşBu Corc emmi ortalığa çıkınca pek hayra alamet şeyler olmuyo sanırım,tırsmalımıyım
Editörleri soğuk, kızgın , katı olarak hayal ederdim hep...onyargilarimin kurbanı olmuşum haberim yok.Sizde tatlı olunca muhabbette tatlı tatlı oluyor
Evlat edindim derim bendeKocana ne hesap vereceksin
Yok canım bizim sizden farkımız yok:)Editörleri soğuk, kızgın , katı olarak hayal ederdim hep...onyargilarimin kurbanı olmuşum haberim yok.
Evlat olsa sevilecek hali yok ama yerseEvlat edindim derim bende